- Hirdetés -
()

Az utóbbi napokban röppent fel az a pletyka, hogy a Xiaomi új almárkát akar piacra dobni. Eddig a legtöbb ilyen pletyka a Xiaomi X1 telefonról szólt, viszont most előkerült egy kép a közelgő új Xiaomi telefonról, amit egy plakáton hirdetnek. Ez pedig a Xiaomi 5X.

Ennek a poszternek egy darabját már múlt héten kiszivárogtatták, az árán kívül mást nem igazán lehetett rajta látni, viszont most itt a teljes. A kép szerint az új modell 5,5″ FullHD kijelzővel lesz felszerelve, Snapdragon 625 SoC és 4GB RAM lesz benne.

A plakáton a kínai celeb, Kris Wu látható, aki korábban a Huawei reklámarca volt, úgy látszik átigazolt a Xiaomi-hoz és vele fogják népszerűsíteni keleten az új telefont.

Ma viszont már szinte teljes pompájában láthatjuk a plakátot, amiről még több információt kapunk a megjelenő Xiaomi 5X-ről. A sztár kezében egy arany színű készülék látható, emellett biztos lesz még más szokásos választék, fekete, kék, fehér, stb. A készülék teljes fém vázat kap és a képen látható dupla hátsó kamera 5x optikai zoomot kap. A hátsó kamerák valószínűleg 12MP-es Sony IMX386 és Samsung S5k3m3 lesz.

A mai pletykákból az is kiderült, hogy a Xiaomi 5X két változatban is elérhető lesz, a fenti az alacsonyabb Snapdragon 625 4/64GB 1999 Yuan (294$) és egy Snapdragon 660 6/64GB, aminek az árát csak saccolni tudnánk. Megjelenéséről nincs hivatalos infó, a kínai pletyka oldalak szerint még júliusban találkozhatunk vele, csak hát a megálmodott Android 7.1.1 alapú MIUI9 csak augusztusban lesz elérhető és az új telefonokat értelemszerűen már ezzel akarják kiadni. Így ezzel is várhatunk augusztusig.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -