web analytics
KezdőlapHírekHolnap, július 18-án egy kis tévét mutathat be a Xiaomi!

Holnap, július 18-án egy kis tévét mutathat be a Xiaomi!

Nem rég kaptuk a hírt, miszerint a legkisebb Mi TV 4 jelenhet meg holnapi nap folyamán a Xiaomi kínálatában. A tech óriás által kiadott plakátról nem derül ki pontosan, hogy ez valóban egy kisebb készülék lesz, vagy hogy egyáltalán mekkora lesz.

A teljes plakát már olyan kérdéseket boncolgat, mint például: “A hálószoba túl kicsi és nem fér el egy nagy TV?” vagy “Nagy a bérelt tévé és nehéz mozgatni?” vagy “Nem okos a tévéd, nem játszik le mindent?” és még “Drága és sokat fogyaszt?”. Ezekből a kérdésekből kétség kívül kiderül, hogy a következő készülék kisebb és olcsóbb lesz mint az eddigiek és talán a Xiaomi Mi TV 4A kerül bemutatásra.

A 32″ képernyő mellett a Xiaomi Mi TV várhatóan ugyan olyan tulajdonságokkal fog bírni, mint a piacon lévő nagyobb Mi TV 4A változatok. Az új tévé holnap reggel helyi időzóna szerint 10 órakor jelenik meg, szerintünk 1,490 Yuan áron, de várjuk meg a hivatalos megjelenést!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img