Ritkán hallani a Xiaomi vezetőségéről, de néha Lei Jun a Xiaomi vezérigazgatója vagy Xiang Wang a globális alelnök szokott facebook-on fontos dolgokat posztolni, többek között a Nokia együttműködést, a globális terjeszkedést, stb..

Múlt héten az egész Xiaomi vezetősége együtt töltöttek egy teljes hétvégét Pekingben, ahol volt szerencséjük megbeszélni gyümölcsöző ötleteket, az elért sikereket és az elmúlt 7 év tanulságaiból tanulni.

Hány embert ismersz fel a fotón? Pedig ők itt mind a legfontosabb láncszemei a nagy Xiaomi gépezetnek! 12 teljesen különböző ember, különböző háttérrel és élettel, hogy minden problémára a megoldást különböző irányból közelíti meg, ami ösztönzi a kreatív kultúrát a Xiaomi-nál. Csapatként, ugyan olyan könyörtelenül osztoznak az innovációs törekvéseken, amely segíti őket, hogy tovább fejlesszék az alapvető értékeket és az egyedi üzleti modellt.

Nagyon izgatott vagyok az előttünk álló lehetőségek miatt, miközben őszintén és szenvedélyesen folytatjuk barátságunkat a mi rajongókkal és elérhető áron remek termékeket készítünk, amelyek javíthatják életüket.

Xiang Wang