KezdőlapHírekXiaomi 12X: Újabb kisméretű készülék a szériában?

Xiaomi 12X: Újabb kisméretű készülék a szériában?

Újabb Xiaomi 12 pletyka következik, de most nem a “sima” Xiaomi 12-ről, hanem a széria egy eddig még nem említett jövőbeli tagjáról, a Xiaomi 12X-ről. Kacper Skrzypek neves szivárogtatónak, akinek nevéhez a múltkori dokumentumhamisítás elleni funkció fölfedezése is köthető, sikerült előásnia a Xiaomi 12X IMEI tanúsítási listáját. A készülék kódneve Psyche, és a 2112123AG modellszámot viseli.

A flagship szériában az X modell a Mi 11 családban jelent meg először. A Mi 11X viszont ugyanaz, mint a Redmi K40 vagy a Poco F3. Azért ez valahol zseniális, tehát egy készüléket nagyon apró módosításokkal megjelenik a Redmi neve alatt februában, a Poco neve alatt márciusban, majd a Mi szériában áprilisban. Ugyanaz a kijelző, a kamera, a ház, a méret, a processzor, így mondjuk könnyű “új” telefont kiadni.

Xiaomi Mi 11X

A Xiaomi 12X előlapján egy 6,28 hüvelykes AMOLED kijelző lesz FHD+ felbontással és 120 Hz-es frissítési frekvenciával. Ezzel a kijelzőmérettel az utóbbi idők egyik legkisebb Xiaomi telefonja lenne, ha addig nem jelenik meg a Xiaomi 12 Mini. A chipset egy Snapdragon 870, a főkamera 50 MP-es. Ennyi az összes elérhető információ a Xiaomi 12X-ről, jelenleg. A Xiaomi 12-es széria bejelentése 2022 első negyedévében várható, de elképzelhető, hogy maga a Xiaomi 12 még megjelenik kicsivel év vége előtt, mint, ahogyan az a Mi 11 esetében is volt.

/A borítókép természetesen koncepció./

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek