KezdőlapHírekXiaomi 12 Pro - Új Samsung E5 AMOLED kijelző

Xiaomi 12 Pro – Új Samsung E5 AMOLED kijelző

Végre valami szivárog a soron következő flagship telefonról is. A Xiaomi 12 Pro változat nem csak méretben lesz nagyobb a tesótól, hanem képernyőminősgében is! Ugyan is megkapja a Samsung E5 AMOLED kijelzőt, ami most a legjobb a piacon!
Vadi új Samsung E5 fénykibocsájtó anyag, második generációs LTPO, mirco-Lens mikroprizma technológia, Xiaomi saját fejlesztésű intelligens dinamikus frissítési sebessége, 2K felbontás.

A Xiaomi saját fejlesztésű intelligens dinamikus képfrissítési gyakorisága az alacsony fogyasztású 2K képernyők második generációjának innovatív élménye. Ez az első alkalom, hogy a Xiaomi Mi 12 Pro új technológiát alkalmaz a görgetési sebesség megváltoztatására!

Az intelligens dinamikus frissítési frekvencia technológia a második generációs LTPO-ra épül, amely teljes mértékben kihasználja az alacsony fogyasztás és az energiatakarékosság előnyeit. A görgetés sebesség változtatás új élménye áttörést ért el az Android telefonokban, a sebesség pedig kényelmes, ill. szabadon visszahúzható.

DisplayMate A+ Tanúsítvány hozzászólás:
“Xiaomi 12 / 12 Pro, a világ legjobb okostelefon képernyője, tökéletes kalibrációs pontosság és megjelenítési képességeit, lenyűgöző mély, lehet nagyon közel tökéletes.”

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img