KezdőlapHírekWindows 11 egy Xiaomi Mi 8 telefonon!

Windows 11 egy Xiaomi Mi 8 telefonon!

Óriási hájp vonat indult meg a hetekben, a kiszivárgott korai Windows 11 operációs rendszerrel kapcsolatban. Bár a Windows nem a mi hatáskörünkbe tartozik, ennek ellenére várjuk az új OS-t. De azt nem hittük volna, hogy felkerülhet egy Xiaomi telefonra is.
Az új operációs rendszert nem először láthatjuk telefonon, egy Lumia 950XL és OnePlus 6T-re is felkúszott már, de a Xiaomi Mi 8 most a legújabb. A folyamat nem kezdőknek való, elég sok mindent kell mókolni TWRP-ben. Az alábbi videóban ezt be is mutatják.

Hát nem egy fáklyás menet, a hozzá való fájlokat be sem linkelem, nehogy téglát csinálj a telefonodból. A Windows 11 felrakása csak egy demonstráció, nem lehetőség, mivel telefonként nem használható. Se tárcsázó, se névjegyzék, se SMS, se semmi nincs a rendszerben, ahhoz kellenek plusz alkalmazás fejlesztésére. SIM támogatás sincs hozzá és még az USB-t sem kezeli.

Mivel a Windows 11 kompatibilis lesz az Android alkalmazásokkal, üdvözülendő, hogy fordítva is működik, remélem az ARM projekt tovább fejlődik és csinálnak egy teljes értékű Win11 alternatívát az Android mellé. Te feltennéd, ha minden működne rajta és a kezelőfelület is “telefonos” lenne?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek