KezdőlapHírekViszlát MITU! Egy korszak zárul le.

Viszlát MITU! Egy korszak zárul le.

Remélem nem kell mindenkinek bemutatni a Xiaomi kabaláját, MITU-t. Vagy még ahogy erre fele hívják, Mi Rabbit, vagy Mi Nyuszi. Nagyon sok helyen megjelenik ez a kabala nyuszi, láthattátok minden megnyitón, rendezvényen, témában, plüss figurában, képeken, smile ként. De talán a legrégebbi és legtöbbet látott helyen, a telefonunkban, azon belül is a fastboot módban láthattuk.

MITU
Sajnos a mai napon kiadott kínai zárt béta frissítésben, a fastboot módban már nem szerepel MITU, ahogy az Android figuráját hegeszti. Ha még nem láttad, akkor így néz ki:

MIUI fastboot

Ez a kép fogadott minket, ha pl. nyitni szeretnénk a bootloadert, vagy a gyári romot flesheljük. Ennek lassan vége lesz és a hazánkban önkényuralmi jelképként díszelgő vörös csillag nem lesz a MIUI rendszerekben. Ehelyett csak egy sima “FASTBOOT” felirat lesz.

Viszlát MITU! Egy korszak zárul le veled… 🙁

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek