Ha nem tudod mire költeni a pénzed, érdemes tudnod, hogy a Gucci a Microsofttal közösen készített egy különleges Xboxot, amiből mindössze 100 darabot értékesítenek. 

Nem ritka, hogy a különféle luxus divatcégek a technikai eszközök világában is kipróbálják magukat. A Louis Vuitton luxuscikkeket gyártó francia cég júliusban például egy egyszerű hangszóróból készített valóságos műalkotást, nemrégiben pedig a Kering vállalat tulajdonában álló Gucci rukkolt elő egy igencsak merész ötlettel.

Az olasz divatcég november 17-től egyes boltjaiban és a webshopjában elérhetővé tette a Microsofttal közösen készített, limitált szériás Xbox Series X konzolt, amelyet a márkára jellemző stílusjegyekkel ruháztak fel. Az extravagáns csomagban egy G betűkkel kirakott konzol, két joystick, egy különleges hordozótáska és egy 100 játékból álló játékkönyvtár található, ez utóbbihoz az Xbox Game Pass Ultimate elfizetés során juthat hozzá a játékos.

A márkajelzés miatt természetesen igencsak szélesre kell nyitni a pénztárcát: a luxus Xbox ára 10 ezer dollár, ami itteni valutában nézve megközelítőleg 3.2 millió forint.