KezdőlapHírekÚjabb részletek a közelgő Xiaomi Mi 6X telefonról

Újabb részletek a közelgő Xiaomi Mi 6X telefonról

Már csak két nap! 2018.04.25-én hivatalosan is megismerkedhetünk a Xiaomi legújabb készülékével, a Xiaomi Mi 6X-szel.

Kikerültek a hivatalos boltokba a készülékek, felkészülnek a vásárlók hadjáratára és egy gyors képet lőttek a Xiaomi Mi 6X dobozáról. Ebből viszont még több részlet derült ki a telefonról, ami eddig nem volt biztos, a processzor, ami a Qualcomm Snapdragon 660 lesz AI támogatással. A dobozon a másik eddig ismeretlen adat, az előlapi szelfi kamera, ami itt is már 20MP lesz, Bokeh effekttel és reméljük LED segédfénnyel.

A mesterséges intelligencia mellé természetesen eddig csak Kínában használható Xiaomi asszisztens is jár, a Xiao AI. Ez az asszisztens hasonló a már ismert szolgáltatásokhoz, mint a Siri, Google asszisztens, vagy a többi gyártó megoldásai. Xiao AI azon felül, hogy bármit kikeres a netről, megnyit bármilyen alkalmazást, lejátszik zenét, fordít több nyelvre, stb. a Smart eszközöket is tudja vezérelni, ha mondjuk neki. Persze kínaiul…

Lehet, hogy kamu, de nem elképzelhetetlen, hogy ezek az árak fedik a valóságot. A hivatalos bejelentésig, kétkedve fogadjuk, ámbár nem rugaszkodik el a várt árazástól. Tavaly augusztusban megjelent Xiaomi Mi 5X 4/64-es 1,499 Jüan ~ 60.500 Ft árcímkével harangozták be. A Xiaomi Mi 6X 4/64-es verzió 1.799 Jüan ~ 72.600 Ft, míg a 6/64-es 1.999 Jüan ~ 80.700 Ft körüli áron várható. Elméletileg lesz még egy 32GB háttértáras is, annak áráról semmi sem tudunk.

Eközben a telefon már meg is jelent az android.com oldalon, ahol a hivatalosan támogatott androidos készülékek teljes listáját lehet böngészgetni. Ezek szerint 4GB memória már tuti és a 64 vagy 32GB háttértár is. Az Android 8.1.0 alapú MIUI9 könyvelve, viszont az NFC már nem fért bele… kár érte.

Már csak kettőt kell aludni és minden pontosan kiderül a telefonról!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img