- Hirdetés -
()

Még januárban írtunk róla, hogy a visszaeső tablet értékesítések ellenére a Xiaomi dolgozik a Mi Pad 3 utódján, mely a tavalyi SD835 processzort kaphatja. A pletyka után hónapokig semmi, egészen máig.

2017-ben a teljes tablet értékesítés 6,5%-kal esett, és csak 163,5 millió darabot adtak el. A csökkenés minden Androidos tablet gyártóra kihatott, egyedül az Apple tudta növelni részesedését (42,6 millióról 43,8 millióra). Az iPad piaci részesedése így 27%-ra Az IDC adatai szerint a Xiaomi a leginkább érintett tabletgyártók közé tartozott. De a kínai Apple csak a hazai piacon értékesítette tabletjeit, ahol viszont a felhasználók száma elérte a 405,7 milliót. Egyes statisztikák szerint idén ez a szám 435,5 millióra fog nőni.
Tehát azok a gyártók, akik a világpiacon nem szerepel jól, a hazai (Kína) piacon még sikeresek lehetnek, közöttük a Xiaomi is.

Ma újabb hírek érkeztek, miszerint a Mi Pad 4 működik, és hamarosan elérhető lesz.
2017 októberében, a hivatalos Xiaomi weboldalról csendben eltávolította mindent a Xiaomi Mi Pad 3-ról. Számos rajongó úgy gondolta, hogy Xiaomi feladta ezt a termékcsaládot. Azonban Lei Jun azt mondta:

“A Mi Pad új generációja fejlesztés alatt áll”

Bár a sajtó kérdezett volna még, de bővebb információt nem kapott. Ez volt az utolsó dolog hiteles információ, amit hallottunk a termékről.
Egy időben azt is pletykálták, hogy más irányba megy el a fejlesztés, és valami egészen újszerű konstrukcióval rukkolhat elő a gyártó.
Több mint fél év telt el, és már arra gondolkodtunk, hogy a Xiaomi Mi Pad 4-et törölték. De ma egy iparági elemző, Pan Jiutang bejelentette:

“A következő generációs Xiaomi Mi Pad fejlesztés alatt áll.”

Többet tudtunk meg, mint anno Lei Jun-tól? Nem. :D
Úgy hírlik, a Pan Jiutang-tól érkező pletykák, és szivárgások később valósággá válnak. Nem ő lenne az első hitelesnek mondható “szivárogtató”, gondoljunk csak Roland Quandtra, akinek már több “látomása” is valósággá vált.
Tehát bízzunk benne, hogy most már hamarosan bemutatják a Mi Pad 4-et, hasonlóan kedvező áron, és kiemelkedő hardverrel, mint elődeit.

Jelen pillanatban nem tudni sem pontos specifikációt, árat, vagy bemutatási dátumot. Ráadásul bátran lehetünk szkeptikusok, hogy 2018-ban helye van-e egy Androidos tabletnek a világpiacon, figyelembe véve a teljes képernyős eszközöknél tapasztalt lendületet. Jön nekünk egy közel 7″-es Mi Max 3 is, ami már kiválthatja a hasonló méretű tableteket.
Minden a Xiaomi marketing csapatán, és a jó döntéseken múlik. Én bízom benne, hogy Snapdragon SoC-vel érkezni fog a Mi Pad 4.
Ti várjátok?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -