Újabb képek szivárogtak ki a Xiaomi Mi Max 2-ről!

231
- Hirdetés -

Hát itt vagyunk újra, egy új, valós képpel a közelgő Xiaomi Mi Max 2 modellről, melyet korábban csak a Slashleaks-nél szivárogtattak ki.

mi max 2

A kép szerint az új modell megőrzi elődjének legfontosabb elemeit a tervezés szempontjából, néhány kisebb részlettől eltekintve. Ez nem olyan rossz, mert az első modell valóban sikeres volt középkategóriás phabletként és sikeresen teljesített az értékesítések terén. Ezeknek a képeknek köszönhetően elméletileg a Mi Max 2 modell egyetlen hátlapi fényképezőgépet használ kettős LED vakuval és a hátlap közepén lévő ujjlenyomat-érzékelővel.

Az alján nincs fejhallgató aljzat, így vagy a tetején, vagy … egyáltalán nincs. Mindazonáltal van egy USB-C portja, a hangerő-szabályozó és a bekapcsológomb az oldalán.

A legfrissebb pletykák a készülékről ragaszkodnak ahhoz, hogy ugyanazt a 6,4 hüvelykes Full HD kijelzőt tartalmazza, mint a tavalyi modell, Snapdragon 660 SoC, 4 GB RAM és 128 GB belső tároló. Ugyancsak 5000 mAh-os akkumulátort és Android 7.0.1 Nugát alapú MIUI 8-val.

- Hirdetés -