KezdőlapHírekMég alig jelent meg, de már klónozzák a Xiaomi Mi6-ot! Little Pepper...

Még alig jelent meg, de már klónozzák a Xiaomi Mi6-ot! Little Pepper V9

Gondoltuk, hogy egy nap megtörténik, nem igaz? Itt van a Little Pepper V9, az első olyan klón, ami pont olyan lenyűgöző mint a Xiaomi Mi 6, teljesen hasonló… mintha ugyan ott készült volna.

Little Pepper V9

Ha úgy néz ki, mint a képeken, akkor majdnem ugyanaz, megtartva a kék ívelt hátlapot, kettős hátsó kamerát és az Home gomb elhelyezését, valamint a fényes hátsót!

A soha nem hallott klón egy 2,5D üveggel ellátott, 5,5-ös teljes HD kijelzővel rendelkezik és Mediatek MT6737CT SoC-val van felszerelve, valamint 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárolóval. Két hátsó 16MP-os kamerája van, és egy 5MP-es selfie kamera, amely a kijelző tetején helyezkedik el.

4G kompatibilitással, dual SIM-támogatással, 3000 mAh-s akkumulátorral és a YunOS 5.1 fut rajta. Sajnos fogalmunk sincs az áráról vagy a rendelkezésre állásról, de figyelmeztetünk mindenkit, nehogy bedőljön neki és véletlen ezt vegye az eredeti Xiaomi Mi6 helyett(vagy a legrosszabb, ezt kapja).

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img