KezdőlapHírekÚjabb 5 készülék jelent meg Xiaomi kódokban

Újabb 5 készülék jelent meg Xiaomi kódokban

A Xiaomiui csapata megint kutakodott, és újfent érdekes sorokat találtak Xiaomi kódokban, melyek 5 új, eddig ismeretlen Xiaomi készülék érkezésére utalhatnak.

  1. A kódneve LYN. A kijelző 90 Hz-es, a hátlapon 3 kamera lesz, egy 64 MP-es GW3 széles látószögű, egy 0,6-szeres ultraszéles látószögű és egy 3-szoros tele-makró objektívvel.
  2. A kódneve Succulent, a többi eddig ismert tulajdonsága pedig megegyezik az előző készülékével. Elképzelhető, hogy ez a két modell egymás variánsai, mint mondjuk a Redmi Note 9 és Note 9S.
  3. Kódnévből kettő is van: Evergreen és Evergo. Az Evergreen név nem tudom mennyire szerencsés, ennek a vállalatnak a hajója akadt el a Szuezi-csatornán márciusban.
    A kijelző 90 Hz-es, a hátlapon 4 kamera lesz, melyek közül a főszenzor egy 50 MP-es GN2 széles látószögű optika, van egy 0,6-szoros ultraszéles látószögű lencse, egy tele-makró és egy mélység szenzor.
  4. A 4.készülék kódnevei Mona és Lisa. Ez nem poén, tényleg. 😀 A kijelző egy 90 Hz-es 20:9-e képarányú panel, kijelző alatti előlapi kamerával. A főkamera egy 64 MP-es GW3 széles látószögű lencse. Ezen felül van még egy ultraszéles látószögű és egy tele-makró lencse. Ez képes lesz szuper-makró funkcióra. Videózást tekintve képes 960 FPS-re és 8K felvételre. A CPU pontos típusa nincsen meg, de a Qualcomm fogja adni.
    Ez a készülék egy merőben felső-kategóriás telefonnak tűnik, az sem elképzelhetetlen, hogy már a Mi 12 szériából való.
  5. Kódneve Pisarro és Pissaropro. A kijelző tulajdonságai ismeretlenek, kamerából 3 lesz a készüléken. A főlencse egy 48 MP-es lencse, de tömörítés, illetve pixel összeillesztés nélkül. Míg egy átlagos 48 MP-es kamerával rendelkező telefon rendszerint 12 MP-es képeket készít, ekkor 4 pixelt egybeilleszt, ez esetben nem erről van szó. A 48 MP már az összeillesztés után lesz, tehát elképzelhető, hogy ez valójában egy 192 MP-es lencse, az első a piacon, és Redmi márkanév alatt fog megjelenni. A másik két lencse egy 0,6-szoros ultraszéles és egy 3-szoros tele-makró lencse.

Lassan tényleg havonta-hetente fognak megjelenni új készülékek, egy korábbi cikkemben kifejtettem, hogy a környezetvédelmi szempontokon kívül miért nem jó ez az irány.

A borítókép koncepció

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek