Már tegnap hírbe hoztuk a Facebook csoportunkban, miszerint készül valami új telefon ág, a Xiaomi és a Meitu ötvözésével. Egy meglehetősen ismert koreai videó alapján (PenPinnapleApplePen), készítettek ők is kis videót.

Van egy Xiaomi telefonom…Van egy Meitu telefonom…Aaaaaahhhh…??? Telefon 🤔

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. június 20., csütörtök
A Weibon közzétett videó mellett nem sok kommentár volt, de ebből már lehetett tudni, hogy valami újat szeretne a Xiaomi. Kínában a Meitu az egyik legnépszerűbb telefon a fiatal generáció között, és a Xiaomi ezt fogja meglovagolni. A Meitu bevonásával egy olyan telefon ágat hoznak létre, ami kifejezetten a fiatalokat lányokat célozza meg, külsővel és funkciókkal. Élénk színek, lekerekített ívek, divatos külső, ami a Meitu telefonokat jellemzi.

Szóval! 😀 Megnyugtatok mindenkit, nem nekünk, még csak nem is Európának, vagy másik keleten kívüli országnak/kontinensnek, hanem kimondottan a kínai fiataloknak szánják az új irányzatot! Bár ha van köztünk elvetemült, keleti kultúra rajongó, annak még tetszeni is fog.

Szóval létrejött a Xiaomi telefonok új ága, a CC. Tegnap írt cikkben, miszerint új Mi 9 sorozatú telefon bukkant fel TENAA oldalon, nem a mostani folytatása, hanem teljesen új lesz. Mármint névben, és elképzelhető, hogy az Mi 9/SE változatok fognak megjelenni, Mi CC9 és Mi CC9e néven. Lei Jun, a Xiaomi vezére tegnap este hosszasan írt a döntésről, annak okáról és a jövőről. A Xiaomi CC csapata kimondottan a fiatalok igényeit akarja kielégíteni, kinézetben és tudásban. Fentebb említettem, hogy a tini lányok a célpont, de már ezt is cáfolta a Lei, mivel Kínában nem csak a lányok/nők figyelnek oda egyre jobban a kinézetükre, megjelenésükre, hanem a fiúk/férfiak. Keleten már mind két nem sminkeli magát és ez természetes, de hogyan lehet valaki még szebb? Hát ha a telefonja átszabja és “kijavítja” az arcát, alakját, ruházatát. Hát igen, nekünk európaiaknak ezek furcsa dolgok, de a keleti kultúra a fiatalok között ebbe az irányba mozdult el, és ha pár millió tini ezt akarja, akkor meg kell nekik adni. A Xiaomi CC sorozat ezt adja meg a helyi fiatalságnak, olcsó és kimagasló hardvert, a legjobb szépítő szoftvert, Xiaomi dobozba csomagolva. És mind ezt gombokért…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ