Mi Smart Band 4 – Kicsomagolás, gyors bemutató

0
6057

A Xiaomi és a Huami cég közös aktivitásmérő családja már a negyedik generációnál tart. A világon a legtöbb példányban értékesített Mi Band aktivitásmérő-család legújabb tagja 11 hónappal a Mi Band 3 debütálása után mutatkozott be, egész pontosan Mi Smart Band 4 néven. A kínai bemutatót követően pontosan 10, a nemzetközi megjelenést követően pedig mindössze 3 napon belül meg is érkezett Magyarországra, elsőként a xiaomishop.hu webáruház kínálatába. A röviden csak Mi Band 4-ként elérhető aktivitásmérőt bevezető áron itt tudjátok megrendelni 15.990 Ft-os áron, 2-3 napos szállítási idővel, 2 év garanciával. Amennyiben előre utalással rendelitek, a végösszegből 3% kedvezményt, plusz 6 hónap extra garanciát, és ingyenes szállítást is kaptok.
A termék Global változat, CE tanúsítvánnyal, NFC és XiaoAI nélkül.c

A Mi Band 1 (RGB LED-es), és a Mi Band 2 után a Mi Band 4 a harmadik Xiaomi aktivitásmérő, amit hosszabb ideig is lesz szerencsém használni, mert számomra a tavalyi harmadik generáció nem adott akkora pluszt, hogy a jó kis két és fél éves Mi Band 2-met lecseréljem. Ma már a kibontást követően sokkal szimpatikusabb volt a negyedik generáció. A “kell érzés” pedig akkor fogott el igazán, amikor a tűző napon is kitűnően látható kijelzőt megpillantottam a másik kettő mellett.

Mielőtt azonban az egekig magasztalnám – így, pár órás ismerkedést követően – ajánlom figyelmetekbe ezt a közel 20 percesre sikeredett kicsomagolós, ismerkedős videót. Az Mi 9T-s bemutatós videónk hangja ugyan nem volt tökéletes, ám a mostani sem lesz, mivel hirtelen “csak” egy Mi 9, és egy  Mi 8 állt rendelkezésemre a videó elkészítésében (egy nem hangszigetelt szobában).
A lényeg szerintem át fog menni, és mindenki eldöntheti, milyen forrásból szerzi be a Mi Band 4-et.
Amennyiben a részletekre is kíváncsi lennél, itt olvashatsz az újdonságokról hosszabban.

Aki eddig nem hallotta, most itt is megosztom a jó hírt. A Mi Band 3 szilikon pántjai teljesen kompatibilisek a Mi Band 4-gyel, ugyanis a fizikai méretük, és kialakításuk azonos. Tehát már rendelhetsz is a Mi Band 4 mellé egy színes Mi Band 3 szilikon pántot, mondjuk kapásból a xiaomishop.hu-ról. 🙂
A töltő viszont teljesen új, a régebbi változatokkal nem használható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ