KezdőlapHírekÚj külsőt kap a Xiaomi Egészség alkalmazása

Új külsőt kap a Xiaomi Egészség alkalmazása

A rendszerek, és a hozzájuk tartozó alkalmazások időről időre új megjelenést kapnak, igazodva az aktuális trendekhez – így történik ez a MIUI 13-hoz készülő Xiaomi Egészség alkalmazással is.

Jelenleg béta tesztelés alatt áll a Xiaomi Egészség alkalmazásának új külsővel felruházott változata. Ebből kifolyólag most még csak azok használhatják, akik részt vesznek a tesztelési folyamatban.

Úgy tűnik, a Xiaomi a jelenleg elérhető Wear alkalmazást próbálja kiváltani egy egységes, különböző okoseszközöket támogató szoftverre. Ez a szoftver könnyen kezelhető, és gyárilag része az operációs rendszernek.

Eddig ugyanis ilyen-olyan appokat kellett ezekhez a kütyükhez letölteni, pl. ott volt a Mi Fit, a Zepp, a Xiaomi Wear és társai.

Az új felület letisztult, könnyen átlátható. Nagyméretű színes kártyákból épül fel, és a különböző menüpontok között is hagytak teret, így kevésbé zsúfolt.

Ez eddig mind szép és jó, de van egy kis bökkenő: egyelőre úgy tűnik, ez a funkció csak a kínaiak számára lesz hozzáférhető, persze később kiterjeszthetik majd a világ többi részeire is.

Kérdéses, hogy ez mikor történik meg, hiszen jelenleg a béta teszt folyik, és a funkció bevezetése a MIUI 13-mal várható. Ha már 13, nem sokára várható az is.

Volt már rá példa, hogy egy China-only funkció megérkezett Európába, gondolok itt a Mi Band NFC-s fizetésére, viszont évek teltek el, mire ez megtörtént. Hozzá kell azonban tenni, hogy ennek megvalósítása nehezebb volt, mint egy szoftveres funkció implementálása.

Ti örülnétek egy beépített, egységes hordozható eszközöket kezelő felületnek?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek