KezdőlapHírekBrutál leárazásokkal nyit a Xiaomi Store az Aréna Mall-ban!

Brutál leárazásokkal nyit a Xiaomi Store az Aréna Mall-ban!

Nem kis port kavart legutóbbi tényfeltáró cikkem, amiben a hivatalos üzletek bezárásáról és az új Xiaomi Store megnyitásáról írtam. Persze emellett nyitott egy új webáruház is, amivel így már 2-re gyarapodott az online hivatalos kínálat.

Xiaomi Store Aréna Mall
Folyamatosan jönnek a hírek a megnyitón szereplő leértékelésekről és termékekről. A múlt heti látogatás óta folyamatosan növekszik a készlet és a paletta, hogy mire szombaton ünnepélyesen megnyílik, legyen mire költeni!

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Az első és legkirályabb akciós termék lesz a Xiaomi 11 Lite 5G NE!!! 50%-os leárazásban szerintem nem lesz az a mennyiség, mely el ne fogyna!!! Ha a kép alján elolvassuk a szöveget, akkor a javasolt fogyasztói árból vonják le, így csak a felét kell kifizetni, ami úgy 70-80.000 Ft körül lehet. Ennyiért gyerekek, vétek lenne nem venni egyet, főleg karácsony előtt!!!

Xiaomi 11T

A másik, de annyira már nem olcsó termék, a Xiaomi 11T telefon lesz, amiből le fog jönni 32%! Akkor aaaaaz annyi lesz, mint… 135-140.000 Ft! Na, aki most akarna egy majdnem felső kategóriás telefont brutál áron, akkor itt az idő! Az agyam eldobom!

Xiaomi termékek
És végül nem egy, hanem mindjárt 3 terméket is olyan áron kaphatunk meg, amilyet még nem láttál! Xiaomi Scooter 1S, Xiaomi Mi Watch és a Xiaomi Mi Smart Band 5. Na de az akár 53% bármit is jelenthet, szóval az lesz a maximum. Jó ez így nem érezhető korrektnek, de remélem még nyitásig többet fognak elárulni!

Remélem elég jók az akciók, hogy felkeltse az érdeklődéseteket és eljöjjetek szombaton az Aréna Mall bevásárlóközpontba a Xiaomi Store ünnepélyes megnyitóra. Mi is ott leszünk, tudósítunk a helyszínről és élőben követheted a megnyitót a Youtube csatornánkon! Természetesen Facebook-on is be fogunk jelentkezni, körbejárjuk a boltot és reméljük a hatalmas tömeget, ami a folyosón fog kígyózni! Ne felejtsetek el maszkot hozni, mert már az is kötelező!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek