KezdőlapHírekTalán a Mi Mix 4 specifikációi szivárogtak ki

Talán a Mi Mix 4 specifikációi szivárogtak ki

Kollegám pár órával ezelőtt írt egy cikket, melyben egy jövőbeli hajlítható Mi Mix telefon látható. Érdekes képek, mit ne mondjak, a háttérben lévő Windows XP-s számítógép pedig, hát no, remélem a telefon modernebb eszközök segítségével készül. 😀

No, de, a már jól ismert Xiaomiui nevű Telegram csatorna fedezett föl pár érdekes sort Xiaomi kódokban. Egy rejtélyes K2B modellnevű készülék tűnt fel, ami az ODIN kódnévre hallgat (kis samsungos áthallás :D). Ez a készülék a specifikációk alapján elképzelhető, hogy a Mi Mix 4 lesz.

A telefonban egy Snapdragon 888 található, ami támogatni fogja a mmWave vagyis a milliméter hullámhosszúságú 5G hálózatok kezelését. A kijelző egy 120 Hz-es QHD+ AMOLED panel, lehetséges, hogy kijelző alatti előlapi kamerával.

A főkamera egy Sony IMX766, ami egy 50 MP-es lencse, továbbá várható egy 48 MP-es ultraszéles és egy 48 MP-es telefotó lencse, ami 5-szörös zoomra lesz képes. A videós tulajdonságokról csak egy infó van, de az igen impresszív, a lassított felvétel akár 1920 FPS-sel is készülhet, jó kérdés, hogy milyen minőségben, tippre maximum Full HD.

Mikor várható? Lesz-e Európában? Mennyibe fog kerülni? Ezek a kérdések, amikre mégcsak tippem sem nagyon van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek