KezdőlapHírekFirkáljunk!!! Xiaomi LCD Writing Tablet bemutató

Firkáljunk!!! Xiaomi LCD Writing Tablet bemutató

A sok high-tech kütyü mellett azért vannak egyéb innovatív és haszontalan fejlesztése is a Xiaomi-nak, de a címben is szereplő LCD Writing Tablet talán nem ebbe a halmazba tartozik.
Specifikáció:

  • Modell XMXHB02WC
  • Méret 318 x 225 x 7 mm
  • Tömege 0.345 Kg
  • Képernyő méret 13.5″
  • Tápellátás CR2025 gombelem
  • Elem élettartam 1 év
  • Nyomásérzékeny felület
  • Mágneses toll
  • Ajánlott 14 éves kortól

Bár nem ez az egyetlen ilyen táblája a Xiaomi-nak, ebből van még 10 és 20 inches verzió, csak azok még nem jutottak el hozzánk. A felhasználási területe a gyártó szerint irodai célok, oktatás, üzenőtábla, vagy jegyzetelés, de mivel semmi nem marad meg rajta, ha csak nem hagyjuk úgy és veszünk másikat… Szóval azért át kell gondolni, ha erre jegyzetelünk, akkor azt előbb vagy utóbb át kell vinni egy végleges felületre, az legyen digitális(jegyzet pc vagy telefonon), vagy a jó öreg bevált módszer a sima toll és papír.

De ideiglenes dolgokra, mint üzenetek, irka-firka, napi menü, napi akció kiírására viszont igen csak kiváló választás, mint egy üzlet kirakatában. Gyerekek készség fejlesztésére tökéletes, segíthet motoros funkciók tökéletesítésében, a kreativitás kialakulásában és szülő-gyermek párosnak is egy jó szórakozás is lehet.
Az egész tablet kellemesen rugalmas és ellenálló, burkolata félpuha ABS, ami leejtéskor jól jön, nem fog deformálódni. Bár a fehér szín nem a legjobb, főleg ha hurcoljuk magunkkal és gyerekek fogdossák nap mint nap, hamar meglátszik rajta a kosz. Jó lenne sötétebb színekben is és inverz kijelzővel, világos alapon sötét “tintával”.

A Xiaomi LCD Writing Tablet megvásárolható a Mi Store vagy hivatalos viszonteladóknál, a mi példányunkat a xiaomishop.hu hivatalos viszonteladótól kaptuk, náluk a varázs rajztábla 6.990 Ft áron érhető el, amit meg is tudtok vásárolni ha ide kattintotok.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek