KezdőlapHírekSzétkapták a Xiaomi 11T Pro-t

Szétkapták a Xiaomi 11T Pro-t

Bár a legtöbb felhasználó sosem szereli szét a telefonját, mégis többen kíváncsiak, hogy mi hogy néz ki a készülékházon belül. Sokan a nagynyilvánosság előtt, például a YouTube-on kapják szét az adott telefont, hogy ezzel mutassák meg ország-világnak, hogy hogy is kell elképzelni a belseját, és, hogy ezzel segítsék azokat, akik otthon szeretnék megszerelni telefonjukat. A legújabb alany az egy hete megjelent Xiaomi 11T Pro. Íme:

A hátsó üveglap leemelése után nem kevesebb, mint 17 darab csavart kell kicsavarozni, mielőtt az alaplaphoz és a kamerákhoz jutunk. A kamerák feletti műanyag borításon található az NFC modul, az antenna vezetékek és egy nagy grafit filmcsík, amely az akkumulátor felett helyezkedik el. A 11T Pro kettős akkumulátoros felépítésű, mindkét modul saját csatlakozókábellel rendelkezik.

Az alaplapon egy eléggé kidolgozott hűtőrendszer található, grafénfóliával, hőpasztával és rézszalaggal, amelyek segítenek kordában tartani a Snapdragon 888 termelte hőt. Az akkumulátort egy csomó kábel eltávolítása után az erre kialakított kis fülekkel lehet kiszedni a készülékből.

Az akkumulátor részleg alját még több grafitfóliával és réz gőzkamrával szerelték fel, ami érthető a készülék 120W-os gyorstöltési képességei miatt, nehogy baj legyen.

Nos, a Xiaomi 11T Pro nem az a telefon, amiben bárki tud egy akkut cserélni, sőt, igaz rá az, ami a legtöbb mai telefonra, hogy, amennyiben nincs tapasztalatunk ilyesmivel, akkor jobb bármilyen javítást szakszervízre bízni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek