KezdőlapHírekA Redmi telefonok új MIUI felületet kaphatnak: RedmiUI

A Redmi telefonok új MIUI felületet kaphatnak: RedmiUI

Nem biztos, hogy mindenki tudja, de a Xiaomi első terméke a MIUI felület volt. Azóta komplett rendszerré nőtte ki magát, lehet szeretni és utálni is. A Xiaomi telefonok természetesen a MIUI rendszerre indultak, majd jött a Redmi olcsó változat. Akkor még egy cég volt a kettő, de 2019-ben külön váltak és a Redmi különálló márka lett.

Redmi logó
Már két éve ennek, de még mindig sokan keverik és Xiaomi nevet is elé biggyesztik, a nagyobb bevétel érdekében… Na de most nem erről van szó, hanem a telefon szoftveréről, a MIUI-ról. Meg nem erősített forrásból, az az a Weibo-ról ismert Digital Chat Station röppentette fel a hírt. Ebben arról ír, hogy a Redmi hamarosan módosítja a MIUI felületét saját márkaelemeivel.

Weibo RedmiUI

Nyers fordításban:

“Előfordulhat, hogy a Redmi MIUI egyes felhasználói felületét részletesen meg kell különböztetni a Xiaomitól, elsősorban saját márkaelemek hozzáadásával”

Van még pár olyan Xiaomi-tól különböző márka, amit még mindig ide sorolnak egyesek, mint a Poco vagy Black Shark. Ezeknek is különböző felülete van, így nem hasonlítanak egymásra és váltáskor tényleg az újdonság erejével hat rád. A Redmi is ugyan ezt akarja elérni, hogy ha váltasz a márkák között, akkor tényleg valami mást kapj. Más küllem, más szoftver, más tudás és nem utolsó sorban, más ár. A hozzászólók csak RedmiUI néven emlegetik, bár név változás nem lesz, csak max az indító (Launcher).

Sajnos még hivatalos infó nincs erről a tervről, sem a Redmi oldalán, sem Lu Weibing vagy munkatársai oldalán. Még az is meglehet, hogy a MIUI 13 frissítéssel fognak majd itt is különválni. A De amint több infónk lesz a RedmiUI felületről, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek