KezdőlapHírekRedmi Note 11 sorozat - új szín, 108 MP, MTK SoC

Redmi Note 11 sorozat – új szín, 108 MP, MTK SoC

Már csak 2 nap a bemutatóig és lassan már mindent tudunk az új Redmi Note 11 sorozatról. De ma is kapott némi újdonságot, kinézetben, kamerában és processzorban.
A sorozat új színe, kicsit érdekes nevet kapott, mint azt már megszokhattuk Kínától. Ez pedig nem más, mint a “Sekély álomgalaxis fehér”. Ne kérdezzétek, hogy honnan jönnek ezek a megnevezések, de tudjuk, hogy a kínai ötletgyár teljesen más dimenzióban van, mint a miénk.

Most már lassan körvonalazódik, hogy a Redmi Note 11 sorozat legjobb tagja a csúcsútelefonokhoz fog tartozni. A megapixel harcban eddig a Samsung 108 MP-es érzékelője a nyerő, így ez került be az egyik RN11-be is.

Mint azt előzetesen megjósoltuk, a Redmi Note 11 sorozat a legújabb MediaTek processzorcsaládot fogja tartalmazni. A Redmi nem tért ki rá pontosan, hogy a most belengetett MediaTek Dimensity 920 melyikhez fog tartozni.

A bemutatót a YouTube csatornánkon nézhetitek meg velünk együtt, magyar kommentárral. Ne maradj le!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek