Eddig még csak apró hírekre és pletykákra támaszkodhattunk a következő belépő szintű Redmi telefonnal kapcsolatban. Ám végre a TENAA leleplezte a közelgő telefont, noha paramétereit még nem tudjuk pontosan, de hogy fog kinézni, már biztosan.
A Redmi 8A képernyője 6.2″ méretű, 720p HD+ felbontású, vízcsepp szigettel fog rendelkezni. Kijelzője IPS LCD, ami az árán is meglátszik, AMOLED nagyot dobna az árán, ami Lu Weibing szerint is igen alacsony lesz (899 Jüan ~ 38.185 Ft).

Oldal nézetben a szokásos komponensek láthatóak, power gomb, hangerő gomb és a SIM tálca. De amint jobban megfigyeljük, a kamera lencséje éppen csak alig áll ki a hátlapból, mivel a legalább 4.000 mAh akkumulátornak ilyen kis méretben kell vastagság.

És végezetül a hátlap. Egy kamera, egy tónusú LED villanó, ujjlenyomat olvasó nélkül. Az igazi lowbudget telefon! Viszont jól néz ki középen a csík… :mrgreen: Teljes műanyag házzal, és talán nem ujjlenyomat szedő felülettel, jó fogása lehet, melós telefonnak, vagy idősebbeknek kiváló választás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ