Ma reggel minden pletyka beigazolódott, 5G verzióval bővül a Mi 9 család, új Mix telefonnal ismerkedhetünk meg és ahogy többször is megírtuk, megismerkedhetünk a MIUI 11 oprendszerrel.
A bemutatóra, Pekingben kerül sor, 2019. szeptember 24-én, jövőhét kedden, magyar idő szerint este nyolckor. A Xiaomi Mi 9 Pro a család hatodik tagja lesz, ha nem számítjuk a színeket és kiszerelést. A Mix vonal lehet, hogy nem számozással folytatódik, hanem…

a Görög ábécé betűivel, aminek természetesen első “ALPHA – α” betűt kapja, így lesz a neve Xiaomi Mi Mix α vagy kiírva betűkkel, Xiaomi Mi Mix Alpha. Ez majd kiderül. A pletykák szerint ezen a Mix telefonon fog bemutatkozni a következő generációs Xiaomi platform, a MIUI 11, ami alapos ráncfelvarrással, teljes sötét móddal, új animációkkal, optimalizálással kecsegtet. A telefonok után a Mi TV újdonságait is megismerhetjük, amiről eddig még csak pletykák sincsenek, de biztos valami újdonsággal, vagy meghökkentő funkciókkal lephetnek meg bennünket. Kedden jelentkezünk!