KezdőlapHírekPofátlanul árazta be egy webshop a Poco F3 GT 5G telefont

Pofátlanul árazta be egy webshop a Poco F3 GT 5G telefont

A Poco F3 GT 5G telefonról már írtunk korábban, ezen a néven fog Indiában és Európában megjelenni, a Redmi K40 Gamer telefon. Eddig csak a modellszámok alapján lehetett azonosítani, most már egy kereskedő ki is rakta az oldalára.

Képernyőkép a welectronics.com oldalról
A Poco F3 GT 5G specifikációja egy az egyben a Redmi K40 Gamer Edition. Bár az ára valami döbbenet, ezek képesek voltak kirakni 1.299,99 $ ~ 382.275 Ft áron a 6/128 GB változatot. Ki a rosseb fogja megvenni ennyiért, ha Kínában a Redmi-t 1.999 Jüan ~ 91.630 Ft áron lehet megvásárolni? Ráadásul még azt is pofátlanul kiírják, hogy raktáron van, a Redmi képével…

A Redmi – Poco átnevezések nem újdonságok, bár szerintem itthon is simán elmenne ezen a néven. Bár lehet megtévesztene egyeseket, akik nem követik folyamatosan a híreinket, itt weben, Facebook-on, Instán, YouTube-on, vagy akár TikTok-on. Ide kell valami számozás, csak úgy becenév nem elég.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek