KezdőlapHírekJúlius körül jöhet a Mi Pad 5

Július körül jöhet a Mi Pad 5

“Mikor lesz már új Mi Pad?” Rengetegszer láttam xiaomis csoportokban, fórumokon, a kérdés pedig jogos, lassan 3 éve jelent meg a Mi Pad 4, már nagyon itt az ideje valami újnak.

Rengeteg pletyka jött ezalatt a 3 év alatt, azonban az utóbbi 2 valamiféle bizonyosságot is tartalmaz. Az egyik egy MIUI-ból kiszivárgott screenshotokkal, a másik egy tanúsítvánnyal erősíti meg, hogy bizony nem felejtették el a szériát.

Az már kiszivárgott és írtunk is róla, hogy egy hatalmas 8520 mAh-s akku lesz a tabletben, egy Snapdragon 870-nel illetve, hogy a Pro változat valószínűleg 2K-s 120 Hz-es kijelzővel fog érkezni, egy Dimensity 1200 társaságában.

No, de mikor? Erre Wang Teng Thomas, a Redmi termékigazgatója utalt a Weibon. Bár külön posztot nem rakott ki, de a rajongóknak válaszolva meglebegtette, hogy már közel a megjelenés, de még az év második feléig várni kell. Valamikor tehát július-augusztus környékén várható az újdonság.

Én nagyon várom már, elképzelhető, hogy, ha lesz esemény, akkor megint live-olni fogjuk, szóval érdemes követni minket a különböző platformokon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek