Emlékeztek még az hétfői pletykára, miszerint notch nélküli Redmi telefonra bukkantunk egy képen? Nem olvastad? Hát akkor gyorsan pótold be! Lei Jun-ról készült képen mutattunk egy telefont, amiről azt gondoltuk, hogy a Redmi X telefon lesz.

Majdnem, pedig egész jól hangzik, de Weibo-n elkezdődött egy kisebb pletyka hadjárat, miszerint az ott a Redmi Pro 2 telefon. A Redmi pro 2 a Redmi Note 7 pro továbbfejlesztett változata lesz, jól felturbózva.

A kiszivárgott, vagy talán hamis képen feltüntetett tulajdonságok egy várható felső kategóriás Redmi telefonnak megfelelő. Qulacomm Snapdragon 855 SoC, notch nélküli kijelző, kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó, 48 MP Sony kamera. De a telefon képe egy kicsit sántít. A Lei Jun képén látható telefon szelfi kamerája a telefon bal oldalán látható, itt meg jobb oldalt. No de a felvetés egy ilyen telefonra nem puszta kitaláció, hanem egy valóban várható készülék. Lu Weibing Weibo oldalán fel is tették a kérdést, hogy eddig miért nem hozakodtak elő egy Redmi csúcs telefonnal, a válasz nagyon egyszerű és egyértelmű: túl drága lenne a Redmi eddigi árképzéséhez. A felszereltsége miatt sajnos elérhetné az Mi 9 árát, bár egyéb alkatrészeken és a házon spórolva talán olcsóbb is lehetne, néhány petákkal, de akkor a Redmi nem egy közép kategória király lenne, hanem a Mi konkurenciája. Talán a Xiaomi nem lő öngólt ezzel a lépéssel és a fenti szösszenet marad a pletyka síkján…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ