Igen, tudom, április 1. van, de nem, most ez nem egy vicc. 😛 Lei Jun rendszerint pózol új készülékekkel, legyen az mosógép vagy Redmi telefon. Tagnap meglátogatta Lu Weibing-et, a Redmi vezérét, hogy megismerkedjen a Redmi Note 7 Pro telefonnal.

Ebben ugyan semmi egetrengető hír nincs, de a lényeg a vezéren és a kezében lévő telefonon van, hanem azon a piros telefonon, az asztalon! Távolról semmi különös nincs rajta, de ha közelebb hozzuk kicsit, néhány érdekes részletre fény derül.

Elsőre a legfeltűnőbb részlet, hogy nincs a tetején sem szenzor, sem kamera sziget, az az notch nélküli. Felül, balra a 3,5mm Jack csatlakozó, de jobb oldalt egy kis téglalap alakja vehető ki, ami valószínűleg a szelfi kamera lesz, tehát követik a Vivo Nex példáját. A pletyka itt még nem áll meg, egyesek arra tippelnek, hogy ez lesz a Redmi márka csúcs készüléke, a Redmi X, a Mi Mix példájára. Talán ez lesz az első Redmi telefon Qualcomm Snapdragon 855 processzorral, de lehet egy korai Mi Mix 4 telefon, erre még nem derült fény.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ