KezdőlapHírekPletyka Mégis jöhet a Xiaomi Mi 7 és a Mi Band 3...

[PLETYKA] Mégis jöhet a Xiaomi Mi 7 és a Mi Band 3 május végén? És még egy dolog…

Nem rég járta körbe a netet egy kék lángoló hetes, ami a közelgő Mi7 telefont reklámozta volna, csak hogy hamar kiderítettük róla, egy szép hamisítvány. A plakáton viszont volt egy dátum, május 23. Egyre több pletyka és spekuláció lát napvilágot, hogy ez a dátum valóság lehet és mint azt korábban írtuk, egyszerre három termék is bemutatkozhat. Pedig még arról is volt szó, hogy a képernyő alá helyezett ujjlenyomat olvasó hibája/készlet/technológia hiánya miatt eltolódhat az év harmadik harmadára. A megjelenés persze, de egy pár működőt darabot hamarabb is bemutathatnak, lehet már ebben a hónapban.

Már le se írom, hogy a mostani pletyka is a Weibo-ról jött (na mégis leírtam), az ott népszerű tippelő @IceUniverse, akinek valamiért bejönnek ezek a megérzések – lehet hogy közel van a tűzhöz, sőt, lehet egy ottani dolgozó – úgy gondolja, hogy az Mi 7 még ebben a hónapban, májusban fog bemutatkozni a közönségnek.

A másik nagy szivárogtató, @Kumamoto Technology is ezen az állásponton van, viszont kicsit több infót is elárult, mi szerint az Mi7 mellett a Mi Band 3 is bemutatásra kerül és “ONE MORE THING” az az még egy fontos kütyü láthat napvilágot.

Az Mi7-ről egyre többen gondolják, hogy szakít a Xiaomi a hagyományokkal és nem IPS LCD kijelzőt, hanem OLED-et kap. Ráadásul pletykálják, hogy nem csak 5.65″ sima Mi7 jön, hanem egy nagyobb kijelzős, 6.01″ is, amit nemes egyszerűséggel Mi7 Plus-nak fognak nevezni. Lehet egyesek elvárják a Xiaomi-tól, hogy kövessék az amerikai alma trended és az eddigiekkel ellentétben csinálnak 2 csúcs telefont, vagy lehet a nagyobbik nem is Mi7 lesz?

Mi Band 3 a 2 kissé feltúrbózott változata lehet, mint azt láthattuk Lei Jun kezén a BlackShark bemutató, a forma marad, kicsit nagyobb lesz, érintőkijelzős, NFC képes. Minden más marad, óra, dátum, lépés, pulzus, de kiegészülhet időjárással, stopperrel és tevékenység indítással a karkötőn. Szinte egy kis kijelzős Amazfit Bip lehet. Kiderül minden hamarosan…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img