- Hirdetés -
()

Nem rég járta körbe a netet egy kék lángoló hetes, ami a közelgő Mi7 telefont reklámozta volna, csak hogy hamar kiderítettük róla, egy szép hamisítvány. A plakáton viszont volt egy dátum, május 23. Egyre több pletyka és spekuláció lát napvilágot, hogy ez a dátum valóság lehet és mint azt korábban írtuk, egyszerre három termék is bemutatkozhat. Pedig még arról is volt szó, hogy a képernyő alá helyezett ujjlenyomat olvasó hibája/készlet/technológia hiánya miatt eltolódhat az év harmadik harmadára. A megjelenés persze, de egy pár működőt darabot hamarabb is bemutathatnak, lehet már ebben a hónapban.

Már le se írom, hogy a mostani pletyka is a Weibo-ról jött (na mégis leírtam), az ott népszerű tippelő @IceUniverse, akinek valamiért bejönnek ezek a megérzések – lehet hogy közel van a tűzhöz, sőt, lehet egy ottani dolgozó – úgy gondolja, hogy az Mi 7 még ebben a hónapban, májusban fog bemutatkozni a közönségnek.

A másik nagy szivárogtató, @Kumamoto Technology is ezen az állásponton van, viszont kicsit több infót is elárult, mi szerint az Mi7 mellett a Mi Band 3 is bemutatásra kerül és “ONE MORE THING” az az még egy fontos kütyü láthat napvilágot.

Az Mi7-ről egyre többen gondolják, hogy szakít a Xiaomi a hagyományokkal és nem IPS LCD kijelzőt, hanem OLED-et kap. Ráadásul pletykálják, hogy nem csak 5.65″ sima Mi7 jön, hanem egy nagyobb kijelzős, 6.01″ is, amit nemes egyszerűséggel Mi7 Plus-nak fognak nevezni. Lehet egyesek elvárják a Xiaomi-tól, hogy kövessék az amerikai alma trended és az eddigiekkel ellentétben csinálnak 2 csúcs telefont, vagy lehet a nagyobbik nem is Mi7 lesz?

Mi Band 3 a 2 kissé feltúrbózott változata lehet, mint azt láthattuk Lei Jun kezén a BlackShark bemutató, a forma marad, kicsit nagyobb lesz, érintőkijelzős, NFC képes. Minden más marad, óra, dátum, lépés, pulzus, de kiegészülhet időjárással, stopperrel és tevékenység indítással a karkötőn. Szinte egy kis kijelzős Amazfit Bip lehet. Kiderül minden hamarosan…

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -