2018.05.08. – Új ruházati termék mutatkozott be a Xiaomi közösségi platformján. A Hello World pólók különlegessége, hogy folyadéktaszító kialakítással készültek, így nincs több üdítő, vagy étel folt. A pólók gyermek és felnőtt méretben is elérhetőek.

Az anyaga 100% pamut, melyet nanotechnológiás eljárással készül (azt hinnéd, hogy impregnálták, pedig nem), mely antibakteriális is. Az így létrehozott szövet nem akadályozza a szellőzést, valamint bőrbarát, kényelmes viselet. Mosása egyszerű, nem igényel speciális kezelést.

A kicsiknél óhatatlan, hogy gyorsan összekoszolják a ruhát, erre csak később figyelnek majd. A színes kréta, vízfesték, tempera, a reggeli narancslé, kakaó, a gyümölcsleves, főzelékek….semmi sem árthat a pólónak, melynek a hétköznapi életben a ruházat ki van téve.

Algásodásgátló antibakteriális nano szerkezetű, melyet a különleges szövési eljárás (melyhez a pamut Amerikából importált) rendkívül ellenállóvá tesz, miközben ugyanolyan természetes viseletet nyújt, mint egy átlagos pamut póló.

Bár nem a legdivatosabb darab, azért jó szolgálatot tehet egy rosszul sikerült ismerkedés hevesebb visszautasítása esetén (azaz, ha leönt a csaj egy pohár itallal, legalább a pólód száraz marad 😀 )
AAA minősítéssel rendelkezik, azaz antibakteriális, hidrofób tulajdonságokkal bír. A nedves környezetben szaporodni képes baktériumok számára nem biztosít élhető környezetet, így nem tudnak szaporodni, fertőzni. Hatékonyan blokkol több veszélyes kórokozót, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.
Ellenáll a leveseknek, olajoknak. A szennyeződés nem tapad meg a szálak között, így könnyen eltávolítható. A folyadék szinte lepereg a felületről apró cseppekben. Nehezen gyűrődik, és könnyen szárad.

Ahogy azt fentebb írtam is, a póló bőrbarát, légáteresztő, nem hevül fel a testünk benne. Az olcsóbb, és kevésbé praktikus eljárásokkal ellentétben a Hello world pólók a szövetszálak szerkezetének megváltoztatásával érték el a hidrofób hatást, nincs bevonat, nem fülled be a testünk, és nem irritálja még az érzékeny bőrt sem.

Több kiszerelésben vásárolható. Gyermekek esetén a cseresznye és ananász mintás, felnőtt méretben pedig a cseresznye és a “hello world” logós változat érhető el. Minden modell nyakán erősítő varrás található, mely csökkenti a kinyúlás esélyét.

Kizárólag fehér színben érhető el. A gyermek méret 80 és 150 cm közötti mérettartományban, míg a felnőtt 165-185 cm közötti magassághoz ajánlott. Igen, a kosaras termetűek ismét kimaradnak a jóból, így személyem is. 🙁

Ami az árakat illeti:

A gyermek méretek párban rendelhetők, kb. 5800 Ft-ért (2900 Ft/db), míg a felnőtt méret darabra, erősített kivitelben kb. 4200 Ft-ért. A webshopok kínálatában heteken belül felbukkanhat, átlagosan 30% körüli árréssel. Nem olcsó, de ha belegondoltok, milyen anyagú terméket kaptok, nem kérdés egy tesztpéldány beszerzése. Aki talált, rendelt, majd írja meg a tapasztalatait. Foltmentes használatot kívánok! 🙂