[PLETYKA] Lehet, hogy a Xiaomi Redmi 5 Plus jelenik Redmi Note 5 néven Indiában?

763
- Hirdetés -

A Mi közösségtől kapott új bizonyítékok azt sugallják, hogy a Xiaomi a jövő hónapban indítaná a Redmi Note 5-öt Indiában. Xiaomi-nak nagy rajongója tábora van Indiában, ezért a márka egy kutatási program keretei között teszteli az új Redmi Note eszközöket az országban. Ezt a Redmi Note 3-mal és a Redmi Note 4-el is megcsinálták, ez általában a hivatalos indulás előtt történik.

A FoneArena szerint a Xiaomi 20 városban szervezett rajongói klubokat, amit hivatalosan Kína támogat. A Xiaomi hivatalosan minden hónapban új témákat és vitafórumokat tartanak ezen klubok találkozóin és a forrás szerint a következő találkozó témája a Redmi Note sorozat. Ez utalhat egy másik kutató programra, amelyet a cég fog elindítani.

Másfelől, a “hiteles” tippelő Roland Quandt megemlítette, hogy a Redmi 5 február végén indul globálisan. Emellett Clinton Jeff, a Xiaomi PR-je egy indiai Bloggernek adott válaszában amit a közelmúltban tweetelt, hogy a február forró hónap lesz Xiaomi számára, ezeket a híreket elméletbe összegyúrva, a Xiaomi Redmi 5/5 Plus duó a jövő hónapban Indiába meg fog jelenni. Plusz még egy lehetőség, hogy a Xiaomi a Redmi 5 Plus-t, mint a Redmi Note 5-öt indítsák el egy továbbfejlesztett processzorral Indiában. De mindez spekuláció. Mind a Redmi duó már úton van Tajvanra, hogy január 25-én bemutassák.

- Hirdetés -