web analytics
KezdőlapHírekPletykaIdén jön az új MIUI! De hogy fogják hívni? MIUI 10 vagy...

Idén jön az új MIUI! De hogy fogják hívni? MIUI 10 vagy MIUI X?

Egy Mi Live-on felvett MIUI kérdez-felelek videóban, a MIUI szoftver részleg alelnöke, Huang Longzhong megerősítette, hogy a MIUI 10 vagy a MIUI X fog megjelenni ebben az évben.

Huang bevallotta a videóban, hogy a MIUI következő generációja már készülőben van, megkezdték az új szoftver fejlesztését, de még nem döntötték el, hogy MIUI 10 vagy MIUI X lesz a neve, a rajongókkal folytatott beszélgetésben, amiben az új MIUI-ról kérdezte a véleményüket.

Nem meglepő, hogy az új MIUI verzió fejlesztése megkezdődött, ugyan ezt figyelhettük meg a MIUI 9 esetén is, amikor a MIUI 8 stabil romja már minden eszközre kiment, akkor kezdték el az érdemi munkát a következőn. Jelenleg 40 készülék kapta meg a kínai stabil MIUI 9 frissítést és itt a kör bezárult.

A Xiaomi Hong Zhong-al készített interjú szerint a MIUI 10 a mesterséges intelligenciára fog összpontosítani, azonban még mindig nem biztos benne, hogy MIUI 10-nek vagy MIUI X-nek fogják hívni (a képen X olvasható).

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek