Kb. két hete írtam arról, hogy még csak pletyka szinten, de elképzelhető, hogy lesz a Redmi-nek is egy csúcs telefonja, Qualcomm Snapdragon 855 procival szerelve. De Lu Weibing, a Redmi vezére ezt később cáfolta, hogy a Redmi Pro 2 lenne.

Ma pedig Wang Teng Thomas, a Xiaomi termékigazgatója tett ki Weibo-ra egy képet, Lin Bin-nél vendégeskedett a hétvégén és az ajándék rizspálinkát szerette volna megosztani a követőivel. Csak hát a képre olyan is felkerült, aminek nem kellett volna, így a képet törölte, de szerencsére a szemfüles rajongók lementették. A képen pedig Lin Bin bal keze alatt az a bizonyos titokzatos Redmi telefon látható, ami első cikkben is szerepet kapott.

Amint az a képen is látható, a jobb oldalt a kipattanó szelfi kamera körvonala látható, másik oldalt 3,5mm Jack csatlakozó és infra. Mivel nincs kamera sziget, így a Mix sorozathoz hasonlítható a képernyője és talán a több pletyka is igaz lehet. A Weibo népe azt pletykálja, hogy képernyő alá épített ujjlenyomat olvasóval rendelkezik és az SD855 SoC teljesít benne. Mivel ez lehetne az Mi 9/SE páros kihívója, elég érdekes fog alakulni a cégen belüli versengés. Bár nem ez lenne az első olyan termék, amit a Redmi átvesz a Mi sorozatból. De ha jobban megnézzük, ez a telefon nagyon párhuzamosan fekszik az asztalon tok nélkül, így nincs rajta akkora kitüremkedő kamera modul, mint az eddigieken. Talán a telefon pont olyan vastag lesz, hogy nem lóg ki, mivel a kipattanó kamera mechanikájának is kell hely, plusz nem kell nagy kijelző, hogy rendes kapacitású akkumulátor kapjon helyet benne. Szóval jöhet egy mindenki által áhított Redmi telefon, kis kijelző, notch nélkül, SD855, képernyő ujjlenyomatolvasó, 4.000 mah akku, stb. Reméljük ehhez a tulajdonsághoz egy Redmi árazást is kapunk és nem egy x-edik SD855-ös telefont. Várjuk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ