Ma reggel, twitteren csipogta ki a Xiaomi India, hogy egy 32 MP szelfi kamerával felszerelt új telefon érkezik 2019. április 24-én.

Redmi Go, Redmi Note 7 és Redmi Note 7 Pro után, folytatja India a tavaly szelfi királyként debütált Redmi Y sorozatot, amiből valószínűleg Redmi Y3 lesz.

A Redmi Y3, hasonlóan a mostani divatnak köszönhetően, vízcsepp kameraszigettel fog rendelkezni, nem kicsi, hanem brutális 32 MP kameramodult kap. Ez még hátlapinak is elmenne egy olcsó telefonba, de ha elől ilyen lesz, több mint valószínű, hogy hátulra a 48 MP tuti és mellé egy vagy két segéd kamera is társulni fog, hogy megőrizze a jelenlegi hagyományt.

2017 végén a kínai Redmi Note 5A lett átnevezve Indiában Redmi Y1-re, így kezdve a sort, majd tavaly májusban, minden bejelentés nélkül megjelent a Lengyel Mi Store-ban a Redmi S2, amit ugyan csak átneveztek Redmi Y2-re és kiadták Indiában. Idén sem nem lepődnénk meg, ha valami hasonló történne, de mivel már bejelentették, hogy bő egy hét múlva már be is mutatják, nem fogja más készülék beelőzni, hogy újfent csak egy átnevezett telefont kapjanak az indiai rajongók. Manu Kumar Jain, a Xiaomi India vezetője szándékosan elkotyogta, hogy a Redmi idei sorozatához hasonló lesz a formatervezése és nagy akkumulátorral fog rendelkezni. Megvárjuk, hogy mi sül ki belőle.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ