KezdőlapTermékekAkciókÖt Xiaomi ajándék eszköz zenerajongóknak

Öt Xiaomi ajándék eszköz zenerajongóknak

Vezeték nélküli fülhallgató, a tévé hangját feldobó soundbar, vagy apró de nagy hangerejű minihangszóró? A Xiaomi többről szól mint telefonok és tabletek, a cég kínálatában számos egyéb okos háztartási eszköz, lakberendezési tárgy, high-tech kütyü található. Most a zenerajongóknak segítenünk, hogy még nagyobb élmény legyen a zenehallgatás.

1. Soundbar

Manapság a lapos televíziós képernyők – bár, kevés helyet foglalnak, és általában szemkápráztatóan szép képet adnak -, hangban nem túl combosak. A lapos test nem kedvez a telt hangzás kialakulásának, ezért sokan keresnek megoldást arra, hogy nagyobb élménnyé tegyék a sorozat- vagy filmnézést, esetleg a számítógépes játékot. Erre kitűnő lehetőséget biztosít a Xiaomi Mi TV Soundbar. A falra is szerelhető eszközben nyolc hangszóró gondoskodik a zajmentes és telt mozis hangzásról. Többféle csatlakozási bemenet révén, számos eszközzel könnyen össze lehet kötni, de bluetooth-kapcsolatra is alkalmas. 

Ára a Xiaomishop.hu-n: 39.990,- Ft

2. Mi Easy Edition fejhallgató

Egy igazi zenekedvelő tudja, hogy fejhallgatóval teljesen más élmény meghallgatni kedvenc szerzeményeit. Nem csak, hogy a szomszédok nem másznak tőle a falra, de a külső zavaró tényezőket kizárva jóval teljesebb élmény a zenehallgatás. Ehhez kitűnő partner a Xiaomi Mi Easy Edition fejhallgatója. Fiatalos kialakítása minden korosztály számára ajánlott, ha egy megfizethető fejhallgatót szeretnél Xiaomi márkában.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 13.290,- Ft

 

3. Vezeték nélküli fülhallgató

Sokan emlegetik, hogy az idei karácsonyi szezon slágerterméke a vezeték nélküli saját aramforrással rendelkező fülhallgatók. A Xiaomi Mi Airdots Pro, nem csak jó ár/érték aránya http://xiaomishop.hu/mi_egymas/mi_audio/xiaomi-mi-airdots-pro-vezetek-nelkuli-fulhallgato-feher?utm_source=helloxiaomi-hu&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=mi-airdots pro-ajanlo-HXHU-191220&utm_term=&utm_content=miatt figyelemreméltó képviselője a kategóriának, hanem érintésvezérlésével kezelése is egyszerűbb. A szebb hangzásért beépített zajszűrőn kívül a titánbevonatú hangszóró és neodímiummágnes gondoskodik. A hangszórók tárolására szolgáló tok/töltő akár 10 órányi zenehallgatásra elegendő energiát biztosít.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 20.990,- Ft

4. Bluetooth hangszóró

Az akár öt órányi zenelejátszásra is alkalmas Xiaomi Mi Bluetooth hangszóróval bármelyik baráti összejövetel feldobható. Piros, türkiz vagy arany színben is elérhető.

Ára a Xiaomishop.hu-n: 10.990,- Ft

 

5. Kis Bluetooth hangszóró

Akár a zsebedbe is befér a Xiaomi Mi kisméretű bluetooth hangszórója, és alig 6 dekagrammos tömegével még csak le sem fogja húzni. Beépített akkumulátorával akár négy órán keresztül tudja hallgatni kedvenc zenéit

 

 

Ára a Xiaomishop.hu-n: 4290,- Ft

A cikket a xiaomishop.hu webáruház szponzorálta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek