KezdőlapTermékekAkciókÖt Xiaomi ajándék, amivel kellemes meglepetést okozhat feleségének

Öt Xiaomi ajándék, amivel kellemes meglepetést okozhat feleségének

A Xiaomi többről szól mint telefonok és tabletek, a cég kínálatában számos egyéb okos háztartási eszköz, lakberendezési tárgy, high-tech kütyü található. A széles választékból a család minden tagjának lehet ajándékot választani, most a férjeknek igyekszünk segíteni, néhány okos ötlettel.

1. Okosóra 

Nem csak sportos feleségeknek kitűnő ajándék a Xiaomi Amazfit GTR 42mm okosóra, de azoknak is, akik stílusos de nagy tudású kiegészítőre vágynak. A fehér színű, klasszikus formájú óra minden alkalomra megfelelő viselet, emellett rendkívül fejlett szolgáltatásokat is kínál. Amoled kijelzője száz fajta különböző számlapot kínál, amikkel bármilyen alkalomhoz és stílushoz hozzá lehet igazítani az órát. A beépített GPS és pulzusmérő segítségével számos sporttevékenység monitorozására használható, de 24 órás pulzusmérőjével és alvásfigyelőjével akár egészségi állapotunk felmérésére, figyelemmel kísérésére is alkalmas. Akkumulátora akár 12 napig is bírja, vízállósága pedig révén vizes sportok esetén is ajánlható. Telefonunkkal összekapcsolva zenelejátszásra, értesítések megjelenítésére, ébresztésre, sőt akár a telefon megkeresésére is alkalmas. 

Ára a Xiaomishopban: 47.990,- Ft

2. Könnyű hátizsák 

Nem mindegy, hogy mekkora súlyt cipelünk a hátunkon. A Xiaomi Mi ultrakönnyű hátizsákot nem csak könnyű viselni, de minimalista dizájnja révén stílusos megjelenésünkhöz is hozzájárul. Puha, bőrbarát anyagból, kényelmes kialakítással készül, és nagyvonalú tárolókapacitásának köszönhetően könnyen elnyeli mindennapi tárgyainkat. 

Ára a Xiaomishopban: 5690,- Ft

 

3. Piperetáska

Egyszerű, de praktikus eszköz ahhoz, hogy utazáskor is egy helyen legyen minden a tisztálkodáshoz, szépségápoláshoz. A Mi kozmetikai táska nem csak elnyeli a legfontosabb kozmetikai szereket, de védi is őket.

Ára a Xiaomishopban: 4790,- Ft

 

4. Alap Mi robotporszívó

Tegyük egyszerűbbé és könnyebbé otthonunk tisztán tartását. A Mi Global robotporszívó a piac egyik legjobb ár/érték arányú eszköze. Két órás folyamatos működésre képes, ezalatt 1800 Pa-os szívóteljesítményének köszönhetően a nagyobb helyiségek padlóját is felporszívózza, miközben lézeres érzékelői megóvják attól, hogy rossz helyre tévedjen. A Mi Home alkalmazáson keresztül vezérelhető, és akár távolból is figyelemmel kísérhető, hogy halad a takarítással.

Ára a Xiaomishopban: 89.990,- Ft

5. Fejlett Roborock robotporszívó

A Roborock S55 robotporszívó nem csak arra képes, hogy 2000 Pa erősségű szívóteljesítményével a legtöbb szennyeződést felszippantsa, de nedves törlőfunkciója révén tisztára, fényesre is törli a padlót. De nem csak a padlót tisztítja: kialakításának köszönhetően akár a vastagabb szőnyegekre is feljut, és ha már szőnyegen van, akkor hozzáigazítja teljesítményét is. A Mi Home alkalmazás segítségével természetesen mindent megtudhatunk munkájáról, akár valós időben is, és beállíthatjuk, hogy mikor és hol takarítson.

Ára a Xiaomishopban: 129.990,- Ft

A cikket a xiaomishop.hu webáruház szponzorálta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek