KezdőlapHírekOktóberben jön a Redmi okosóra!

Októberben jön a Redmi okosóra!

Mostanában nem sok új telefonról szólnak a hírek, bár egy-két becsúszik, de az okos cuccokról annál inkább. Két új Amazfit óra, Mi Watch Revolve és sok hasznos smart eszköz jön hamarosan a globális piacra. Na de Kínában sem tétlenkednek, a Huami kiadta saját Amazfit Band 5 karkötőjét (erről később olvashatsz) és most úgy tűnik, hogy a Redmi is beújít egy okosórát.
A kínai Ipari és Informatikai Minisztérium (MIIT) még júliusban beadott Redmi Bluetooth eszközt tanúsította a napokban. A REDMIWT01 modellszámmal szereplő eszköz, mint Bluetooth eszköz hordozható, de nem egy újabb karkötő lesz, hanem normál méretű okosóra. A pletykák szerint nagy akkumulátor élettartama mellé nem társulhat Android Wear OS, hanem, mint a megszokott okosóráknak, saját, egyedi operációs rendszere lesz. Pont mint a nemrég taglalt Mi Watch Revolve esetén. Bár még az is meglehet, hogy az Indiában debütáló Revolve fog Kínában Redmi Watch-ként megjelenni. Erre jó példa a hamarosan megjelenő Xiaomi Mi 10T sorozat kínai Redmi megfelelője.

A Redmi Watch okosórával októberben találkozhatunk, az indiai Revolve bemutató után 1-2 héttel. De amint többet tudunk róla, azonnal jövünk a részletekkel itt cikkben, vagy a Facebook oldalunkon!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek