Az indiai Xiaomi nem rég jelentette be a következő globális eseményét, a Xiaomi Smarter Living 2021-et. Ezen alkalommal számos Xiaomi terméket mutatnak be, ami eddig csak Kínában volt elérhető, de mint tudjuk, a globális megjelenés első állomása mindig India.
A termékek között megtalálható lesz cipő, szappanadagoló, Mi Band 5, intelligens hangszóró, okos égő, power bank és a Xiaomi Watch Color globális változata a Mi Watch Revolve.

Xiaomi Watch Color – reklám

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. január 3., péntek

A Xiaomi Watch Color teljes specifikációját itt olvashatjátok. Ám van pár érdekes körülmény ami miatt nem lehetünk teljesen boldogok, az Revolve tulajdonságait figyelembe véve. Bár a két óra sem küllemben, sem hardver felépítésben nem különbözik, viszont szoftverben nagyon is.

A Xiaomi Watch Color a Google által készített Android Wear OS rendszert használja, egyedi, MIUI felülettel, de ezzel ellentétben a Mi Watch Revolve egyedi, saját operációs rendszerrel fog érkezni. Olyasmire kell számítani, mint amit az Amazfit órákban megszokhattunk, mindent IS tudni fog, de nem olyan rugalmas és szabad rendszer, mint a Mi Watch-ban is megszokott Android.

Árát tekintve a pletykák alapján, 100 Euró körül lesz, de persze nem Magyarországon, mert nálunk még jócskán ré fog jönni pár forint. Az esemény dátuma 2020. szeptember 29. kedd, amikor is mindenre fény fog derülni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ