KezdőlapHírekNovember 9-én jön a Poco M4 Pro 5G, Poco Tab, Poco Watch

November 9-én jön a Poco M4 Pro 5G, Poco Tab, Poco Watch

A Poco jövőhéten folytatja a középkategóriás telefon vonalának bővítését, a Poco M4 Pro 5G személyében. A telefonról eddig csak pletykák keringenek és talán már biztosak lehetünk benne, hogy megint átnevezés lesz.

Poco M4 Pro 5G
Ha igaz a pletyka, akkor a Poco M4 Pro 5G telefon egy átnevezett kínai Redmi Note 11 5G telefon lesz, amiről már mindent tudunk. Pár kép már kering a neten, mint a fenti is, amit magam szerkesztettem. A telefon bemutatóját élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon, magyar kommentárral. Na de ez még nem minden!

Olyan pletyka is szánra kelt, miszerint a Poco tovább lép, mint egy indiai teleofn márka és táblagépet, okosórát és BT fülest is piacra fog dobni hamarosan. Persze most is, a telefonokhoz hasonló módon, Kínából jön az alap és átnevezésen vesz részt. Elméletileg a Poco Tab a legújabb Xiaomi Pad 5 lesz, bár az már globálisan elterjedt, nem érteni, hogy minek abból Poco változat.

A Poco óra, a nem rég bemutatott Redmi Watch 2 lehet, bár az meg nem olcsó. De a Poco nem is arról szól, hogy a legolcsóbb, hanem legjobb ár/érték arányú eszközöket kínálja. A Redmi Watch 2 meg pont ilyen.

A harmadik a Poco Pop Buds Bluetooth fülhallgató lesz, de az is valószínű, hogy a kínai Redmi Buds 3 Pro lesz az. Szóval mi csak jól járhatunk, ha a kínai piacra szánt új Redmi cuccok akár Poco néven is, de eljönnek hozzánk. Pedig a világ egyáltalán nem idegenkedne a Redmi márkától, ha minden ugyan úgy megjelenne globálisa, mint Kínában.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek