Ma reggelre döbbenetes hírek fogadtak a kínai fészen, a Weibon. MiJia és Lei Jun olyan infókat hoztak napvilágra, ami mélyen ledöbbentette a Xiaomi rajongótábort. Eddig is tudtuk, hogy a Xiaomi Mi Watch processzora a legújabb Qualcomm Snapdragon Wear 3.100, ami Android Wear OS futtatására képes.
Ezért azt feltételeztünk, hogy a Xiaomi Mi Watch Android Wear oprendszert futtat majd, a fenti plakát alapján viszont ez bebizonyosodott. Aktivitás mérő, üzenetek, értesítések, stb. látható, ami már eléggé elrugaszkodott tartalmat biztosít, tudván, hogy az óra telefonként is funkcionál.

De ha ez mind nem volna elég, később egy újabb plakáton láthatunk egy raklap alkalmazást, amit leginkább a telefonunkról ismerhetünk, szóval minden jóval el fognak minket látni.

Ez után jött a legdöbbenetesebb bejelentés, miszerint az Android rendszer felülete, itt is, mint a Xiaomi telefonok többségén, MIUI felülettel fog rendelkezni! Ami azt jelenti, hogy a karunkon hordozhatjuk kedvenc rendszerünket, amivel eSIM és WiFi támogatással teljesen kiválthatjuk a telefonunkat, ha nem lenne kéznél. De ami ezután jött…

Xiaomi Mi Watch – Nem sima Android Wear, vagy valami mással jön, hanem órára szabott MIUI rendszerrel! Ennél nagyobb dobása már nem is lehet a Xiaomi-nak! Reméljük az óra rendszere is annyira alakítható lesz, mint a telefonokon lévő MIUI, így nekünk magyaroknak is jól jöhet egy teljes magyar rendszer. Szóval már most elkezdünk egy ilyen órára gyűjteni… 🤤🤤🤤😁😁😁

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. október 30., szerda

Működéséről egy kis ízelítőt kaptunk, a MIUI for Watch rendszerről. Szinte minden lesz ami a telefonunkon, navigáció, fizetés, hívás fogadás és indítás, csetelés, böngészés, videózás, kép nézegetés, stb. Na akkor lássuk ezt a való életben!

Xiaomi Mi Watch működés közben 😍😍😍

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. október 30., szerda

Szóval ilyen lesz! Ezzel újabb rajongótábort húzhat be a cég, igaz a kinézete nagyon hasonlít az alma órájára, de azért kicsit más, kicsit Xiaomi, kicsit MiJia, kicsi kínai… Na de mi lesz ez után? Mivel Android-ról van szó és MIUI-ról, valószínűleg elkezdődik az órára is custom MIUI főzése. Reméljük ebből is lesz egy remek, teljesen magyar nyelvű MIUI, mint telefonokra, hogy itthon is az egyszerűbb felhasználók is kényelmesen tudják használni. Már dobáljuk is az aprót a perselybe! :mrgreen:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ