2019. november 5-én, délután 14:00 kezdettel Kínában bemutatják többek között a Xiaomi CC9 Pro telefont. Mint tudjuk a CC9 sorozat a kamera képességekkel tűnt ki a többi közül, ami kizárólag a kínai piacra szántak. És most a CC9 Pro az eddigi legbrutálisabb kamera rendszerrel érkezik.
  1. 10x teleobjektív, 50x digitális zoom
  2. 12 MP, portré lencse, 1.4 µm nagy pixel, 2PD kétmagos fókusz
  3. 108 MP főkamera, 1/1.33″ nagy fényérzékelő, f 1.7 rekesz
  4. 20 MP, 117° ultra széles látószög
  5. 1,5 cm makró lencse

Az 5 modul elhelyezése érdekében a telefon belsejét teljesen át kell variálni, mint a fenti képen is látható, az alaplap nem a szokott helyen, a telefon felső szegmensében helyezkedik el, így az akkumulátor szinte a telefon teljes terjedelmében helyezkedik el ami a következő döbbenetes, 5.270 mAh kapacitást eredményezi.

Xiaomi CC9 Pro kamera promo 🤤

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. október 29., kedd

A fenti prezentáción is kiválóan látszik, a CC9 Pro kamera képességei. Az eredeti kamerához képest akár 10x optikai zoomot is elérhetünk és a hatalmas felbontásnak köszönhetően az 50x digitális zoom sem ront annyit a képminőségen, hogy ne lehessen vállalható.

Ahogy a Xiaomi is szemlélteti, mintha a kamera elé egy kisebb távcsövet építettek volna… reméljük a makró lencse mögé is egy értelmes, nagy felbontású érzékelőt raknak. Amint van újabb infónk, azonnal jövünk a részletekkel, de addig is mindenről hamarabb tájékozódhatsz a Facebook csoportunkban!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ