Mi lesz a Xiaomi Mi6 és az iPhone X házasságából? Megszületett az iMI X! :D

4760
- Hirdetés -
()

Nem, ez nem vicc! Halál komoly! :D

A Xiaomi márka követői túlszárnyalják Kínát, egész Európát, sőt már Amerikát is. Egy másik ismert tény, hogy a Xiaomi-t a Kínai Apple néven emlegetik és ez nem csak innovativitásuk miatt van, hanem a MIUI felülete szinte az Apple iOS-jának másolatát jelenti. Ez talán megkönnyíti az iPhone rajongók számára az Android használatát és még mindig érezhetik az iOS élményt. Ha te egy Apple rajongó vagy és csak nem vagy elégedett, most már választhatsz egy keverék iPhone és Xiaomi telefont. Az iMI X néven ismert okostelefont Thaiföldön indították el az iPhone kinézetével, valamint a Xiaomi Mi6 zászlóshajójával párosítva.

Az iMI X logója hasonló a Xiaomi MI logójához, de egy “i” előtaggal ájfonosítva lett és a Thaiföldi Mobile Expo 2017 rendezvényen mutatták be. A design szempontjából teljes képernyős kialakítású, 18: 9 képarányú és egy olyan arcszkennerrel rendelkezik, mint az Apple iPhone X(hehe). A teljes képernyős kialakítás ugyancsak emlékeztet az iPhone X kinézetére, mind a négy oldalon vékonyított kerettel és üvegtesttel, mint az Mi 6.

Ez a szuper kis készülék 5,7″ méretű és 18:9-es képarányú kijelzővel rendelkezik, processzorról fogalmunk nincs, de legalább 3GB RAM és 32GB háttértárral rendelkezik az alap verzió, melyben hátul 13, míg elől 8MP kamera foglal helyet. A nagyobbik változatban, ami 4/64-es, elől 13MP és hátul 16MP kamera van. Igen, hátul nem dupla kamera, az egyik csak kamu… :D

Ami az árakat illeti, az iMI X 3 GB RAM-mal 4 990 thai baht (~ 150 dollár), míg a 4 GB-os RAM változat 5 990 THB (~ 180 dollár). A sorozat egyaránt tartalmaz egy Wisdom Limited kiadást, valamint egy Vin 3X kiadást, amely enyhén különböző specifikációkkal rendelkezik. Minden verzió futtatja az iMI UI-t, amely az Android 7.0.1 Nougat alapon nyugszik.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -