- Hirdetés -
()

A közelmúltban a Xiaomi bejelentette almárkája, a MiJia új, elektromos vízforralóját. A kiváló összeszerelési minőség, és felhasznált anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Elődje, a MiJia Smart Temperature Control Kettle nagyon népszerű volt Kínában, és a webshopok kínálatában. Az utód nem rendelkezik Bluetooth kapcsolattal, így inkább tekinthetjük egy egyszerűbb és olcsóbb változatnak, mintsem közvetlen utódnak.

Belseje rozsdamentes acélból készült (304-es típus, ideális konyhai és háztartási eszközök számára). Ellenáll a korróziónak, és antibakteriális bevonattal rendelkezik. A külső burkolat műanyagból készül. A konstrukciónak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a  hőszigetelés igen hatékony. Míg a víz odabent forrásponton van, addig a külső burkolat kb. 40oC.

A termosztátot egy híres brit STRIX cég készítette, amely a № 1 vízforraló gyártó a világon. Ezért a Mi okos vízforraló hosszú élettartamot garantál (kb. 10.000 használatot)

A vízforraló fedele 30 és 75 fokban nyitható, ezért kényelmes a tisztítása, és a vízzel megtöltés. A működésének állapotát egy speciális LED-es kijelző mutatja.
Kapacitás 1.5L, teljesítmény 1800W. A méret mérete 216 × 152 × 252mm.

A tápegység dugója jól megtervezett, a hármas szintű védelem ellátott. Természetesen ázsiai szabvány, melyet átalakítóval Európában is tudunk használni.

Mi elektromos vízforraló egy olcsó, ám minőségi modell, amely nélkülözhetetlen hideg őszi vagy téli időben, egy forró teához.

Új modell lévén most még kevésbé barátságos az árazás.
A cikk írásakor 11.300 Ft-körüli áron találtam a Banggood kínálatában.
Ugyanakkor az előd (okos, Bluetooth-os változat) most a Gearbest-en akciós (12.150 Ft)
Ha figyelembe vesszük, mennyibe kerül egy márkásabb darab itthon, ez az ár sem sok érte. Nyilván nem a hipermarketek saját márkás termékeivel egy kategória, melyek átlag 1-2 évet bírnak (személyes tapasztalat).

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -