KezdőlapTermékekAkciókMegnéztük az új Xiaomi Store üzletet az Aréna Mall-ban

Megnéztük az új Xiaomi Store üzletet az Aréna Mall-ban

Ugye mindenki emlékszik, hogy 2020 januárjában nyílt meg az Aréna Mall üzletközpontban egy Xiaomi Store üzlet? Élőben lett közvetítve, sőt, sokat is írtunk róluk. Akkor még ez volt a második hivatalos off-line üzlet a Lurdy Házban lévő mellett. Aztán “valami” történt és bezártak…

Xiaomi Store Aréna Mall
De, most, mint hamvaiból feltámadó Főnix, újra kinyitnak! Az üzlet kicsit hasonlít az előzőre, már mint kinézetre, de tartalma megváltozott. Anno még volt benne minden IS amit be lehetett szerezni. De most, hogy valóban hivatalos partner lett, így csak a Xiaomi termékeket lehet megtalálni. Hát ez nem annyira jó hír, de legalább van rá rendes magyar garancia, amit a Xiaomi Magyarország biztosít, vagyis annak hivatalos szerviz partnerei.

Jelenleg ez az egyetlen hivatalos Xiaomi Store üzlet Magyarországon és nagyon reméljük, hogy most megmarad. Kicsit kutakodtunk az üzemeltető után és ha hihetünk az infóknak, akkor ez most megbízhatóbb lesz, mint az előző. Ezt alátámasztja az is, hogy a Xiaomi Magyarország is így hivatkozik rá, mi pedig bízunk Wágner Tibor-ban és csapatában.

 

Az üzlet jelenleg nyitva van, de kevés termékkel, szokványos áron. De az ünnepi megnyitón, akár 53%-os leárazással is találkozhatsz és számtalan Xiaomi cuccal. A megnyitóig még kapunk pár ajánlatot, amit a Xiaomi Magyarország és a Hello Xiaomi oldalán keressetek. Minden újdonságról és akcióról tájékoztatni fogunk titeket!

Aréna Mall megnyitó

Szerettel várunk mindenkit az Aréna Mall-ban, 2021. november 27-én 10:00-kor!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek