Kaja mellé Xiaomi cuccot is lehet rendelni foodpanda-án

5605
- Hirdetés -

A foodpanda, avagy régebben Netpincér, 1999 óta ondoskodik az éhes emberek kiszolgálásáról hazánkban. Bár nálunk csak most lett ismert, vagyis az új név, de tevékenysége mit sem változott, ha csak nem bővült. De nem itthon…
A foodpanda jelenleg Ázsia legnagyobb élelmiszer-kiszállítási hálózata Kínán kívül. A márka most partnerséget kötött a kínai technológiai óriással. Fogyasztói elektronikai termékek és készülékek széles választékát kínálja igény szerinti kiszállításra szingapúri és thaiföldi üzleteiből.

Abhishek Sahay, a foodpanda New Verticals részlegének vezető igazgatója szerint, “Az igény szerinti kézbesítés egyre fontosabb része az emberek mindennapi életének. A hagyományos e-kereskedelem mellett, a márkák már a növekedés következő szakaszát keresik. A gyorskereskedelem révén a foodpanda boltok új módot kínálnak a kiskereskedők számára, hogy termékeiket szinte azonnal eljuttassák vásárlóikhoz, amikor csak szükségük van rá. Büszkék vagyunk arra, hogy a Xiaomi első gyorskereskedelmi partnere lehetünk Ázsiában és segítünk nekik minél gyorsabban kapcsolatba lépni a régió ügyfeleikkel.

A partnerség szükséges volt, mivel mindkét régióban, egyre több ügyfél vált át költési szokásait a mobil platformokra. A foodpanda-nak idén 18-szorosára nőtt a számítógépen és mobileszközön a megrendelései, 2020-hoz képest. Ezen túlmenően, a szállítási szolgáltatás csak 2021-ben 1000 elektronikai üzlettel lépett partnerségre Ázsiában. Több mint 289 000 terméket kínálnak a helyi márkáktól a jelentősebbekig a technológiai óriások, mint a Huawei, Logitech, Asus, TP Link, Remax, Philips és még sokan mások.

- Hirdetés -