KezdőlapHírekMégis lesz Xiaomi Mi 10 Ultra és Redmi K30 Ultra a globális...

Mégis lesz Xiaomi Mi 10 Ultra és Redmi K30 Ultra a globális piacon?

Miután a Xiaomi fennállásának 10. évfordulóján több innovatív terméket is bemutatott 2020. augusztus 11-én, kíváncsi szemek pásztázták a híreket, hol lehet hozzájutni a Mi 10 Ultra, Redmi K30 Ultra, Mi TV LUX – Transparent Edition, vagy épp a Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition egy példányához. Bár utóbbi két termék esetén szinte biztos, hogy csak Kínában értékesítik, egy friss nyilatkozat alapján nem zárta ki a gyártó, hogy a negyedig negyedévben Európában is forgalomba kerül a Mi 10 Ultra, illetve a Redmi K30 Ultra (ez várhatóan a POCO brand égisze alatt).

Bár egy nappal korábban (aug. 12.) a GSM Arena még arról cikkezett, hogy a két okostelefon modell kizárólag a kínai piacon lesz elérhető, még aznap Daniel D, a Xiaomi vezető termékmarketing menedzser és globális képviselője tweetjében sejtelmesen válaszolt:

A lényeg: “Sok kérdés érkezett a tegnapi rendezvényt követően, de a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy ezeket a termékeket a globális pacon is tervezi-e forgalmazni a gyártó?”

Erre az volt a válasz, hogy jelenleg ugyan nem tervezik a globális csatornákon való értékesítést, de a rajongók kövessék az aktuális híreket, hogy a jövőbeli tervezett bemutatókról időben tudomást szerezzenek.

Ez tehát egyértelműen célzás volt arra, hogy nem zárja ki a gyártó a Mi 10 Ultra, illetve a Redmi K30 Ultra / POCO F2 Ultra globális változatainak kiadását valamikor ősszel.

Mi azt tudjuk tanácsolni számotokra, hogy kövessétek a Hello Xiaomi híreit, és elsők között fogtok értesülni, ha a Mi 10 Ultra, vagy egyéb újdonságok megjelenése közeleg az európai piacra.

Mi 10 Ultra

Specifikációkért kattints ide

Redmi K30 Ultra

Specifikációkért kattint ide

Mi TV LUX – Transparent Edition

Ninebot GoKart Pro – Lamborghini Edition

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek