A nyár mindig sok örömmel telik, lehet fürdeni, napozni, szabad ég alatt bandázni, koncertek, szabadtéri események, sport, móka és kacagás! Csupa klassz dolog, de azért nem minden tejfel. Mikor kezd leszállni az est, akkor jön csak az igazi bosszankodás, már ha nem készülünk fel a harcra. Harcra az idegesítő kis genyákra, a szúnyogokra!

3 db Xiaomi Mijia szúnyogriasztó/írtó

 

Jellemzők:
– Egygombos működtetés : Bekapcsolás / 10 óra Időzítési mód / Automatikus kikapcsolás
– Alacsony 24dB zajszint, nyáron egész éjjel nyugodtan aludhatsz mellette
– Egyetlen taszító tabletta 28 négyzetméter helységhez
– A ventilátor meghajtás elősegítheti a szagok terjedését, alacsony stimulációt, nem füstöl és ártalmatlan
– AA elem tápellátása, max. 720 óra működési idő
– A jelzőfény világít / villog, hogy megmutassa a működési állapotot, kényelmesen használható

A Xiaomi szúnyog irtójáról már korábban is írtam akciós cikket, de ugye egy sosem elég, mert állandóan vinni kell magunkkal, ha nem szeretnénk pár kellemetlen csípést, vagy hogy a szúnyog állandóan az orrunk előtt repkedjen. Na de most! Igen jó áron, egyszerre 3 darabot vehetsz meg, így már kényelmesebb és élhetőbbé válhatnak a hétköznapok, az az szúnyogmentesen! A csomagot most kedvezményes, 36.99 $ ~ 10.780 Ft-ért megkaphatod a TomTop webáruházból, Német raktárból pár nap alatt, ingyen és tehermentes szállítással!

Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

Az elektromos rollerekkel lassan Dunát lehetne rekeszteni. Főleg a Xiaomi kínálatában, van sima, pro, 1s, M365, Essential, stb. fene tudja melyiket válasszuk, ha egy ilyen közlekedő eszközre fáj a fogunk. De miért az S1? Mert a jól megszokott és hasznos külsőn mit sem változtattak, de teljesítményben jelentős növekedés tapasztalható. Az elektromos motorját megnövelték 500 W-ra, így könnyebben gyorsul fel nagyobb súllyal a 25 km/h végsebességre, 14°-os emelkedővel is megbirkózik és 30 km-t is megtehetsz vele.

Hátul egy megbízható tárcsafék, elől pedig a motorfék segít a lassulásban, a 30 km hatótáv pedig kicsit meghosszabbítható, ha motorféket használod, mert azzal áramot töltesz vissza az akkumulátorba. Az egész roller 12,5 kg, így könnyedén felkaphatod és viheted kézben, ráadásul össze is hajtható, így elférsz vele a metróban vagy buszon, de befér egy kisebb autó csomagtartójába is. A kormányon figyelemmel követheted a roller kijelzőjén az aktuális sebességet, üzemmódot, lámpák helyzetét, akkumulátor töltöttségét és BT kapcsolatot. A rollerhet tartozó appel pedig minden mást IS megtudhatsz a járgányról, statisztikát, megtett utat, megtehető utat, akkumulátorok állapotát, stb.

A Xiaomi MiJia 1S rollert ráadásul igen jó áron megkapod most a TomTop webáruházból, 439.99 $ ~ 128.200 Ft-ért, ráadásul Német raktárból pár nap alatt, ingyen és tehermentes szállítással! Emellett a webáruházban megtalálod a rollerhez szükséges kopóalkatrészéket, gumikat, kiegészítőket. Érdemes szétnézni! És most jött a jó hír, kaptunk egy kupont a rollerhet!!! Kuponnal már csak 422.35 $ ~ 123.105 Ft!!! Kupon: TPMI1S