Holnap után, az az február 28-én mutatkozik be Indiában a Redmi első saját telefonja, a Redmi Note 7, ráadásul a Global verzió, ami már tartalmazza gyárilag a magyar nyelvet.

A global verzió hardveresen szinte csak a modemben különbözik a kínai verziótól, így már Magyarországon is használható vidéken, ahol csak 800 MHz (B20) frekvencián szolgáltatnak 4G/LTE hálózatot. A Gearvita webáruház nem tér ki a pontosa hardver elemek gyártójára, így a pletyka, pletyka marad, miszerint a global változat megkapja a Sony 48 MP-es szenzorát.

2019. február 28-án Indiában, New Delhi-ben kerül bemutatásra, helyi idő szerint 12:00 órás kezdettel. Minden ekkor fog kiderülni, de érdekesség, hogy már a kiküldött készülékek idő előtt kerültek a webáruházakba. Mint fentebb említettem, a Gearvita webáruháztól kaptunk a fülest, hogy percekkel ezelőtt kirakták és már meg is vásárolható! Jelenleg 269.99$ áron (~ 75.550 Ft) van kint, de a jó kapcsolatunknak köszönhetően leárazták, hogy megjöjjön mindenkinek a kedve a vásárláshoz! Csak most, 228.99$-ért (~64.075 Ft) a tiétek lehet, ha ezt a kupont használjátok fel a vásárlás során: GVN7Global

A telefont ide kattintva tudjátok megvásárolni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ