- Hirdetés -
()

Kedves Mi rajongók!

Egyes országokban a szabályozás megváltozása miatt ideiglenesen felfüggesztésre kerülnek az online Témák és a Mi üzenet szolgáltatások egyes piacokon. 

A Xiaomi nagyon komolyan veszi a felhasználók személyes adatainak védelmét, és teljesíti a magánélet védelmére vonatkozó szabályokat. Reméljük, hogy ezeket a szolgáltatások hamarosan visszaadják, miután módosításokat hajtottak végre, hogy lehetővé tegyék számukra a jogszabályi változások betartását. Az érintett országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság.

Ha ezeken az országokban a felhasználók a következő verzióra frissítették a MIUI-t (Mi 6, Mi Max, Redmi Note 2 február 24-én, fejlesztő ROM minden más modellhez a  márciusi 2. verzióban, stabil ROM a következő frissítésnél minden modell esetén) a Témák alkalmazás már nem lesz elérhető, és a felhasználók nem fogják tudni használni a Témák weboldalát, hogy letöltsék a témákat az eszközükre. A felhasználók telefonjain már tárolt témák és háttérképek nem érintettek és továbbra is használhatók, az alapértelmezett témákra, értesítési hangokra és háttérképekre szintén nincsenek hatással. Ugyanakkor a Mi üzenet szolgáltatás is letiltásra kerül. 

A MIUI mindig nagy felhasználói élményt és testreszabhatóságot kívánt elérni. Keményen dolgoznak azon, hogy frissítsék és javítsák a Témaboltot, és reméljük, hogy új, még jobb változatot hozhatnak a közeljövőben.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -