MWC 2018 Exkluzív – Xiaomi stand a WayteQ szemén át.

1708
- Hirdetés -
()

Örömmel fogadtuk a lehetőséget, miszerint az egyik hivatalos Xiaomi beszállító és partnerünk a WayteQ Europe Kft. exkluzív anyaggal fog ellátni minket az idei Mobil World Congress rendezvényről. Sajnos technikai okok miatt mi nem tudtunk kimenni Barcelonába, pedig nagyon tervben volt, de szerencsére a jó kapcsolatok mindig áthidalják az apróbb problémákat.

Jöjjenek hát a képek, először a standot vesszük szemügyre távolról és közelről.

 

Rengeteg Xiaomi termék kapott helyet, szinte minden ami global és legalább az angol nyelv támogatott.

A rendezvényre a legnagyobb Xiaomi Global fejesek is ellátogattak, emelve a színvonalat. Donovan Sung, Wang Xiang, Wanqiang Li… Lei Jun nincs a helyszínen.

  

Bemutatkozott a Xiaomi lézer projektor és a gyerekek kedvence a MITU robot család. A Mi Robot Bunny Builder európai változata a napokban kerül a boltok polcaira.

 

Azért került újdonság is terítékre, élőben ismerkedhetett meg a közönség a Xiaomi Redmi Note 5 pro telefonnal. Természetesen Global rendszerre lehet megvenni, így már van rajta magyar nyelv is!

A Redmi Note 5 Pro mellett kiállításra került az Mi6, az Mi A1 és a Mi Mix 2.

 

A telefonok mellett természetesen a kiegészítők és egyéb termékek is megcsodálhatóak volta, mint a Xaomi Router, lámpák, kamerák, Mi TV, Mi Notebook, fej/fülhallgató, stb.

A legnagyobb durranást a végére hagytam. Elkészült végre a Xiaomi Smart Home Kit európai változata! Végre nem egy kínai leányzó fogja velünk közölni, ha kinyitják az ajtót, valaki mozog a lakásban, füst van, öntözni kellene a növényeket és a porszívózás befejeződött. Az EU dugvilla mellé angol nyelvű tájékoztatót és leírást kapunk, ha nem Magyarországon vásároljuk meg. A WayteQ tájékoztatása szerint előre láthatólag májusban kezdi meg a hazai forgalmazást, szerencsére a mi régiónk kapja meg először!

Köszönjük az exkluzív képeket a WayteQ Europe Kft. munkatársának Bánfi Péternek és a rövid tájékoztatásokat!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -